Sziasztok
Az én is ismerkednékk egy korunkbeli férfival házibarátnak akit a parom is elfogadna aki független hellyel rendelkezik és Szolnokon lakik.
Szeretném rávenni a párom a többes szexre hetero alapon vagy legalább kukkoló előtt dugni.
Az én is ismerkednékk egy korunkbeli férfival házibarátnak akit a parom is elfogadna aki független hellyel rendelkezik és Szolnokon lakik.
Szeretném rávenni a párom a többes szexre hetero alapon vagy legalább kukkoló előtt dugni.

Párokhoz csatlakoznék mindenki örömére....
Déldunántúl
utazni tudok!!
Déldunántúl
utazni tudok!!
50+ Hölgyet kényeztetnék 6-án reggel. Helyem van. Érted megyek, jöhet a Párod is....Nagykanizsa környéke.
Sziasztok,
Van itt olyan pár vagy lány aki kipróbálna egy nem hétköznapi felállást?
26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Van itt olyan pár vagy lány aki kipróbálna egy nem hétköznapi felállást?
26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
sziasztok nyiregy ill környékén ki szeretne egy 40es házibarátot?
Sziasztok!
44/180/78, normális, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Mai napra keresek Hölgyet/Párt Hajdúszoboszlón!
Privátban írj! Szép napot!
44/180/78, normális, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Mai napra keresek Hölgyet/Párt Hajdúszoboszlón!
Privátban írj! Szép napot!
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni.
Sziasztok
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Budapest és környékén.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Budapest és környékén.
Sziasztok.
Csepel sziget és környékén szívesen ismerkednék egy valóban hármasra vágyó párral! Imádom a kis mellű vékony hölgyeket! Kölcsönös szimpátia esetén, nem egy alkalomra gondolok! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba. Csak akik komolyan is gondólják!
Mindenkinek kellemes napot, élményekben gazdag ismerkedést kívánok.
Csepel sziget és környékén szívesen ismerkednék egy valóban hármasra vágyó párral! Imádom a kis mellű vékony hölgyeket! Kölcsönös szimpátia esetén, nem egy alkalomra gondolok! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba. Csak akik komolyan is gondólják!
Mindenkinek kellemes napot, élményekben gazdag ismerkedést kívánok.
Sziasztok. Hölgyet,házaspárt keresek.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek Jászberény és környékén
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Kaposvár környékén ismerkednék , hellyel nem rendelkező, diszkrét férfi vagyok!!
Szép jó napot mindenkinek.
Megpróbálom megint hátha.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Megpróbálom megint hátha.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Sziasztok. Nyíregyházázi párt keresek.
Sziasztok . Fiatal vagy fiatalos BISEX srácot keresünk . Aktívat mindenképp . Jó ha helyed is van tudunk utazni .
Sziasztok
Lányhoz ès párhoz csatlakoznék Budapesten ès környékén .
Heteró alapon !!!!
Lányhoz ès párhoz csatlakoznék Budapesten ès környékén .
Heteró alapon !!!!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni.