Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,házibarátként csatlakozna VALÓS párokhoz…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,házibarátként csatlakozna VALÓS párokhoz…

Moto
Párként keresünk 50+ sportos, bi házibarátot Szentendrén!
Sziasztok. Dunántúl közepéről keresek kedves nyitott párt lehetőleg tabuk nélküli kapcsolatra.fotoim albumban .hely utazás adott.
Idősebb pár házibarátja lennék BP.-és vonzás körzet. Ápolt, rendezett élő, higéniára adó férfias férfi vagyok.
Sziasztok
28 éves úrként csatlakoznék párokhoz. Nagy cici előny.
Budapest, Pest megye
28 éves úrként csatlakoznék párokhoz. Nagy cici előny.
Budapest, Pest megye
Igényes párnak házibarátja lennék.
Sziasztok!
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! Idősebb hölgy vagy pár vagy úr házibarátja lennék napközben! Írj vagy írjatok rám, beszélgessünk....a többi úgyis alakul, ha megfelelünk egymásnak! Ha kell, szívesen segítek bármiben ,legyen szó szerelésről, takarításról, pakolásról....esetleg fűnyírásról....a fizetséget nem pénzben kérném! crazya
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd én őt.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd én őt.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Miskolcon keresek párt
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Üdv

Sziasztok!
Hosszú távra keresünk "házibarátot" a közelünkből. Adatlapunkon megtalálhatók a kritériumok. Elhízott, szőrös partnereket továbbra sem keresünk.
Üdv: Lola
Hosszú távra keresünk "házibarátot" a közelünkből. Adatlapunkon megtalálhatók a kritériumok. Elhízott, szőrös partnereket továbbra sem keresünk.
Üdv: Lola
Potens , kigyurt pasit keresünk 8 honapos terhes baratnom melle.
150/60/23 DD mell.
Nyiregyhazan van helyunk
150/60/23 DD mell.
Nyiregyhazan van helyunk

Egy 30 és 33 éves, szexuálisan túlfűtött pár szeretne megismerni egy házibarátot. Fontos, hogy értelmesen el lehessen veled beszélgetni is, igényes legyél, és mindenképp 35 éves kor alatti! (Nem, még te se írj ha elmúltál!)
Nem vagyunk teljesen kezdők, de azért még túl sok tapasztalatunk sincsen.
Ha magadra ismertél, várjuk leveled!
Pusz!

Párokat néznék, esetleg igény szerint beszállnék vagy csak besegítenék.
Helyem ma van
Helyem ma van
Kimondottan nagy intim méretű (min. 20 cm hossz és minél nagyobb vastagság) és jóképű igényes pasit keresünk párosunk hölgy tagjának részére Budapesten vagy környékén. A hölgy extrém csinos és szép arcú és imádja, ha keményen el van látva a baja
Fontos, hogy udvarias, kedves, megbízható és korrekt legyél és legyen kulturált helyed, ahol tudsz minket fogadni. Maximum 35 éves korig keresünk és fontos, hogy legyen arc, test és intim képed is. Privátban várjuk a jelentkezéseket.

Párral ismerkednék. Intenzív, kitartó, többlövetű, a személytelen szexet nem kedvelő egyedülálló fiú vagyok. Egyedül is élek és mobilis is. Írjatok ha tudok bármiben segíteni

Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Sziasztok!
Párom kényeztetésére keresünk megbizható, ápolt férfit.
Párom kényeztetésére keresünk megbizható, ápolt férfit.