Olyan párok ismeretségét keresem tartós kapcsolatra, ahol kedvelt, ha a házibarát is beleélvez a hölgybe. Privát üzeneteket várok!
Sziasztok,
Van itt pár aki még a mai éjszakára keresne +pasit?
41éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen találkoznék, Budapest és környéke, utazni tudok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
41éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen találkoznék, Budapest és környéke, utazni tudok.
Ma este kiverném valakinek Veszprémben, írj bátran

Hellyel rendelkező Dél-Pest környékén keresünk pasit 3.-nak hölgy örömére hetero alapon 30-45 között
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok! Zalaegerszegen hellyel rendelkező partnerem keresem állandó szexkapcsolatra.
Sziasztok!
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Miskolcon párt fogadnék lakásomon
Sziasztok!
Sportos, jóképű, intelligens srácként nyitott párt keresek, ahol házibarát lehetnék.
Kizárólag egy párt keresek, hosszú távra.
Diszkréció, higénia adott, és elvárt.
Privát üzeneteket várok!
Sportos, jóképű, intelligens srácként nyitott párt keresek, ahol házibarát lehetnék.
Kizárólag egy párt keresek, hosszú távra.
Diszkréció, higénia adott, és elvárt.
Privát üzeneteket várok!
25.péntek délutánra ,estére keresem szexpertnereim. kiadós szexre
házibarátja lennék párnak irj privit
Sziasztok.
28 éves úrként csatlakoznék párhoz, nagy cicikkel megáldott, teltebb formákat kedvelem . Pest megye, Budapest, Komárom megye
28 éves úrként csatlakoznék párhoz, nagy cicikkel megáldott, teltebb formákat kedvelem . Pest megye, Budapest, Komárom megye
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Aki már írt ne írjon,aki szimpi volt azzal felvettük a kapcsolatot.
Komoly házibarátot keresünk!
Aki már írt ne írjon,aki szimpi volt azzal felvettük a kapcsolatot.
Komoly házibarátot keresünk!
Sziasztok,
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..
Ma estére heteró alapon keresek Tolna, Baranya, fejér megyében, hölgyet, párt!
Tabumentes partnereket keresek közös vágyak megélésére. Többes felállások, biszex és minden más, ami kölcsönösen elfogadott és belefér. Kizárólag olyan nőket és párokat keresek, akik nyitottak, szeretnék megélni a vágyaikat. IQ és EQ nagyon fontos! Én egy 48 éves többes felállásokban tapasztalt bi férfi vagyok.
Merj, merjetek személyesen találkozni!
Merj, merjetek személyesen találkozni!
Házibaràt lennék diszkréten hosszú távon. Kor alkat nem számít. Igényes pasi vagyok. Elhanyagolt férj. Írj.
Feleséget keresek! Az se gond, ha másé!