Sziasztok!
Aki már írt ne írjon,aki szimpi volt azzal felvettük a kapcsolatot.
Komoly házibarátot keresünk!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok.
28 éves úrként csatlakoznék párhoz, nagy cicikkel megáldott, teltebb formákat kedvelem . Pest megye, Budapest, Komárom megye
28 éves úrként csatlakoznék párhoz, nagy cicikkel megáldott, teltebb formákat kedvelem . Pest megye, Budapest, Komárom megye
házibarátja lennék párnak irj privit
25.péntek délutánra ,estére keresem szexpertnereim. kiadós szexre
Sziasztok!
Sportos, jóképű, intelligens srácként nyitott párt keresek, ahol házibarát lehetnék.
Kizárólag egy párt keresek, hosszú távra.
Diszkréció, higénia adott, és elvárt.
Privát üzeneteket várok!
Sportos, jóképű, intelligens srácként nyitott párt keresek, ahol házibarát lehetnék.
Kizárólag egy párt keresek, hosszú távra.
Diszkréció, higénia adott, és elvárt.
Privát üzeneteket várok!
Miskolcon párt fogadnék lakásomon
Sziasztok!
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok! Zalaegerszegen hellyel rendelkező partnerem keresem állandó szexkapcsolatra.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Hellyel rendelkező Dél-Pest környékén keresünk pasit 3.-nak hölgy örömére hetero alapon 30-45 között
Ma este kiverném valakinek Veszprémben, írj bátran

Sziasztok,
Van itt pár aki még a mai éjszakára keresne +pasit?
41éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen találkoznék, Budapest és környéke, utazni tudok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
Van itt pár aki még a mai éjszakára keresne +pasit?
41éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen találkoznék, Budapest és környéke, utazni tudok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
Olyan párok ismeretségét keresem tartós kapcsolatra, ahol kedvelt, ha a házibarát is beleélvez a hölgybe. Privát üzeneteket várok!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Ma este párokat hallgatnék vagy kokkolnék szex közben, igény esetén csatlakoznék is. Budapest és környéke, írjatok bátran!
Sziasztok.az izgalmas hogy vajon mire gondoltok a hasonló karakter alatt.. kíváncsi lennék..de teljesen jó korrekt ez igy is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 19. szombat 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 08:38
Törölt felhasználó (4716537)

Sziasztok!
Üresedés miatt kiadó házibarát " állás" kitartás-keménység-kellemes méret-tapasztalat alkalmaszkódás feltétel.
A munka kellemes mondhatni élvezetes , ennél már csak a fizetés --- ami helybeni és azonnali --- jobb .
A munka kellemes mondhatni élvezetes , ennél már csak a fizetés --- ami helybeni és azonnali --- jobb .
Szia
Érdekelne az állás
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 06:56
Érdekelne az állás

Üresedés miatt kiadó házibarát " állás" kitartás-keménység-kellemes méret-tapasztalat alkalmaszkódás feltétel.
Budapesten a 3 kerületben saját lakásomban párt fogadnék a mai napon akik szeretik a cuckold szexet.
Igényes 44 éves Férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.
PM
Igényes 44 éves Férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.