Szentendrei 50-es párként keresünk sportos, kisfarkú, bi házibarátot a korosztályunkból! ...csak fényképpel!
bekes vagy szolnok megyebol van valaki/? helyem van bekes megyebe de utazom is
Sziasztok. Még mindig keresek kaposvárrol hellyel rendelkező hölgyeket és, vagy párokat! Privire írjatok, az gyorsabb!
Szia/Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok most hétvégére párral ismerkednék persze, aki komolyan gondolja akár hosszabb távon is válaszokat privátban előre is köszönöm.
Sziasztok.Budapesti párt keresek akikhez csatlakoznék délutánonként.
Izmos kondis sracot keresünk hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre.
L: 150/50/24 szoke , D -mell borotvált csinos
Helyünk van
Nyiregyhazan
L: 150/50/24 szoke , D -mell borotvált csinos
Helyünk van
Nyiregyhazan
Sziasztok! Igényes, érettebb pár társaságát keresném, lehetőség szerint hosszú távon Budapesten, illetve a környéken. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagyméretű férfi vagyok. Részletek üzenetben…
Kaposváron párok és hölgyek levelét várom! Írjatok jelöljetek!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
30-60 közötti Nők leveleit várom!
30-60 közötti Nők leveleit várom!
bekes vagy szolnok megyebol van valaki/? helyem van bekes megyebe de utazom is
Hali! Pár aki hétvégére keres? Levelet várok
Sziasztok,párt keresek szexi játékokra,pl:szem bekötös játék a hölgy részére persze!szeretem az izgató szexi helyzeteket,játékokat,megbízható,diszkrét,férfi vagyok! Merek találkozni is!!!! Adatlapomon fotók valósak.
Sziasztok.......
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd viszont.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd viszont.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! Igényes, érettebb pár társaságát keresném, lehetőség szerint hosszú távon Budapesten, illetve a környéken. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagyméretű férfi vagyok. Részletek üzenetben…
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni.
Sziasztok!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (100 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen, diszkrécióm maximális. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (100 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen, diszkrécióm maximális. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Budapest és környékén párhoz csatlakoznék!
Akár csak kukkolásra is!
Akár csak kukkolásra is!