Házas/pár/-t keresek Csongrád megyéből, ahol a hölgy tag férfi párja szeretne szopni is, amit én is viszonoznék, de csak is 3-as felállásban, szóló hapsi nem érdekel. Természetesen leginkább a hölgyek érdekelnek, és csak enyhe bi. részemről.
Lakás kocsi van, így utazni és fogadni is tudok, ápoltság oda-vissza elvárt, privit várok.
Lakás kocsi van, így utazni és fogadni is tudok, ápoltság oda-vissza elvárt, privit várok.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Baranyában párhoz csatlakozna bisex ffi .
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni.
Sziasztok! Gyms megyei párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Szentendrei 50-es párként keresünk sportos, kisfarkú, bi házibarátot a korosztályunkból! ...csak fényképpel!
bekes vagy szolnok megyebol van valaki/? helyem van bekes megyebe de utazom is
Sziasztok. Még mindig keresek kaposvárrol hellyel rendelkező hölgyeket és, vagy párokat! Privire írjatok, az gyorsabb!
Szia/Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok most hétvégére párral ismerkednék persze, aki komolyan gondolja akár hosszabb távon is válaszokat privátban előre is köszönöm.
Sziasztok.Budapesti párt keresek akikhez csatlakoznék délutánonként.
Izmos kondis sracot keresünk hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre.
L: 150/50/24 szoke , D -mell borotvált csinos
Helyünk van
Nyiregyhazan
L: 150/50/24 szoke , D -mell borotvált csinos
Helyünk van
Nyiregyhazan
Sziasztok! Igényes, érettebb pár társaságát keresném, lehetőség szerint hosszú távon Budapesten, illetve a környéken. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagyméretű férfi vagyok. Részletek üzenetben…
Kaposváron párok és hölgyek levelét várom! Írjatok jelöljetek!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
30-60 közötti Nők leveleit várom!
30-60 közötti Nők leveleit várom!
bekes vagy szolnok megyebol van valaki/? helyem van bekes megyebe de utazom is
Hali! Pár aki hétvégére keres? Levelet várok
Sziasztok,párt keresek szexi játékokra,pl:szem bekötös játék a hölgy részére persze!szeretem az izgató szexi helyzeteket,játékokat,megbízható,diszkrét,férfi vagyok! Merek találkozni is!!!! Adatlapomon fotók valósak.