Sziasztok valóban találkozni akaró párral, nővel ismerkednék, akik nem csak levelezgetni akarnal, 31 éves pasi vagyok Gödöllőről, utazás nem jelent gondot, minden jóra nyitott vagyok, diszkréció elvárt és adott.
Privátba írj légyszi
Privátba írj légyszi

sziasztok házibarát nyiregyháza kőrnyékéről ,,?
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni.
Miakolcon lennék házibarát. Fogadi is tudok párokat. Illetve helyet biztositok
Sziasztok! Kisportolt 40 es bp férfiként ismerkednek, egy páral.
Távolság se kizáró ok, lehetsz érettebb is, teltseg se hátrány!
Távolság se kizáró ok, lehetsz érettebb is, teltseg se hátrány!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
sziasztok 38éves debreceni pár vagyunk lányal páral ismerkednénk lányos játékokra.

Orál kedvelő bi pasi Hatvanban vagy a közelből ma este? Mindenki mindenkivel. jelentkezz mail-ben. fotó előny.
Házibaràt lennék diszkréten hosszú távon. Mosonmagyaróvár és környékén. Minden megoldás érdekel.
Szentendrén 50-es párként keresünk sportos, kisfarkú, bi házibarátot a korosztályunkból! ...csak fényképpel!
Hölgynek,párnak diszkrét házibarátja lennék.Helyem van és utazni is tudok.Eger környékén.
Veszprémben ma este valaki akinek kiverhetem?
Házas/pár/-t keresek Csongrád megyéből, ahol a hölgy tag férfi párja szeretne szopni is, amit én is viszonoznék, de csak is 3-as felállásban, szóló hapsi nem érdekel. Természetesen leginkább a hölgyek érdekelnek, és csak enyhe bi. részemről.
Lakás kocsi van, így utazni és fogadni is tudok, ápoltság oda-vissza elvárt, privit várok.
Lakás kocsi van, így utazni és fogadni is tudok, ápoltság oda-vissza elvárt, privit várok.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Baranyában párhoz csatlakozna bisex ffi .
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni.
Sziasztok! Gyms megyei párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra