35éves sport, diszkrét, ápolt férfi vagyok, hellyel rendelkezem szivesen találkoznék Ma Este Helyem Van, nőkkel vagy párokkal több infó és kép privátba
35éves sport, diszkrét, ápolt férfi vagyok, hellyel rendelkezem szivesen találkoznék Ma Este Helyem Van, nőkkel vagy párokkal több infó és kép privátba
Sziasztok
Szombaton estére keresünk fiút aki Maximum 26 éves idösebbek ne is írjanak ès Csak Budapest!
Szombaton estére keresünk fiút aki Maximum 26 éves idösebbek ne is írjanak ès Csak Budapest!
Sziasztok!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel...
...csak fényképpel...
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni.
Írj priviben kérlek
(Ez egy válasz JANEK üzenetére (2023. 09. 18. hétfő 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 18. hétfő 13:59

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral

Sziasztok
40+os hölgyet kényeztetnék. Hajdú Bihar előny de nem feltétel.
40+os hölgyet kényeztetnék. Hajdú Bihar előny de nem feltétel.
Sziasztok.Elegem van az egyszeri kalandokból ,kapcsolatot keresek.
Sziasztok!
...fényképpel...
...fényképpel...
Sziasztok! Házibarátunk kapcsolatba lépett, így újra keresünk partnereket. Olvass adatlapot és ha magadra ismersz, írj egy üzenetet és lépjünk szintet
Szia, sziasztok !

...fényképpel...
...fényképpel...
Szép napot.
Házi barát is lennék a közelembe.
Mit is jelent ez nálam?
Szerintem.
A házibarát úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek.
Akár a ház körüli kerti munkákba is segít nektek, vagy a házon belül a képességei szerint, mindez jó hangulatban.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok.
Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, ő örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben, és a közös kikapcsolódásban.
Kiváló harmadik.
Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Hát valami ilyesmi lenne számomra a jó házibarát.
Ha szeretnél velem egy ilyen kapcsolatot, a közelembe, akkor írj levelet nekem bátran a biztos siker érdekében. Chat en is szoktam lenni, de a levelet biztos olvasom. Köszönöm.
Arc és egyébb fotót kérésre természetes küldök igény szerint privátba Googlechat-en.
Üdvözlettel: Albert
Házi barát is lennék a közelembe.
Mit is jelent ez nálam?
Szerintem.
A házibarát úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek.
Akár a ház körüli kerti munkákba is segít nektek, vagy a házon belül a képességei szerint, mindez jó hangulatban.

Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok.
Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, ő örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben, és a közös kikapcsolódásban.
Kiváló harmadik.
Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Hát valami ilyesmi lenne számomra a jó házibarát.
Ha szeretnél velem egy ilyen kapcsolatot, a közelembe, akkor írj levelet nekem bátran a biztos siker érdekében. Chat en is szoktam lenni, de a levelet biztos olvasom. Köszönöm.
Arc és egyébb fotót kérésre természetes küldök igény szerint privátba Googlechat-en.
Üdvözlettel: Albert
Sziasztok! Bi pasit vagy párt keresünk!
Budapesten persze
Sziasztok! Harmincas, sportos, szőkésbarna jóképű srác vagyok. HETERO alapon keresek ma vagy holnap estére egy szexre éhes nőt 18-tól 60 éves korig, akár szólóban, akár a párjával együtt hármashoz. Helyszínt és egyéb részleteket privátban.
Írjatok!
Üdv,
Dávid
Írjatok!
Üdv,
Dávid
Sziasztok!
Csongrád megyében (vagy a közelében) keresek párt, akiknek házibarát volna az igényük. Barátságos és türelmes vagyok. Írj priviben rám, ha érdekel. Üdv.
Csongrád megyében (vagy a közelében) keresek párt, akiknek házibarát volna az igényük. Barátságos és türelmes vagyok. Írj priviben rám, ha érdekel. Üdv.
Sziasztok
Nagy faszú házibarát lennék.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!