Latod itt a baj… mindenki azt hiszi megdughat egy csinos fiatal igenyes not. A jelentkezok 99% -a igenytelen idiota. Sajnos
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
sziasztok csütörtök vagy péntek estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!!!
Még mindig....
Még mindig....
Sziasztok. Péntek reggel,kora délelőtre Szolnokon aktív,átlag feletti pasit fogadnánk a hölgy örömére. Priv.levelet várunk. Sziasztok
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok!
Házibarát lennék pároknál. Igényes ápolt 33-éves férfi vagyok.
Házibarát lennék pároknál. Igényes ápolt 33-éves férfi vagyok.
Frigid feleségemet kellene elcsábítani
Lehet hogy csak Velem hideg
Igazi intelligens nagy farkú férfiak itt a feladat
Nagy kihivas
Lehet hogy csak Velem hideg
Igazi intelligens nagy farkú férfiak itt a feladat
Nagy kihivas
Nem vitatkozok veled.
Ezek tények és a hülye is látja hogy össze vissza írkálsz.Elég ha csak a dátumokat megnézed már nem jön ki a matek.
Nem szórnád tele a fórumot reggeltől estig ha találtál volna már pasit.
Csinos fiatal és nincs aki megdugja? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 27. szerda 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek tények és a hülye is látja hogy össze vissza írkálsz.Elég ha csak a dátumokat megnézed már nem jön ki a matek.
Nem szórnád tele a fórumot reggeltől estig ha találtál volna már pasit.
Csinos fiatal és nincs aki megdugja? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 27. szerda 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4706593)
2023. 09. 27. szerda 06:45
Eloben is vallaljuk magunk. Ennyi. Tobb gg-s jar hozzank.
En bisex vagyok miert ne sziphatnek faszt?
Jo hokizast neked… meg almodozast
Jo hokizast neked… meg almodozast
Igényes pasit keresünk szeretői pozicióra Baratnőm mellè.
150/55/24
Nyiregyházán
150/55/24
Nyiregyházán
Eloben is vallaljuk magunk. Ennyi. Tobb gg-s jar hozzank.
Jo hokizast neked… meg almodozast (Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 09. 27. szerda 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Jo hokizast neked… meg almodozast (Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 09. 27. szerda 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 27. szerda 06:34
Nem kell vergődni neked sem.
Ez az igazság....
08.08-án is 8 hónapos terhes volt.
Másfél hónapja. Ha igaz is akkor már ne dugasd meg senkivel mert közben megszül 9.5 hónaposan.
Máskor meg írod hogy "Nyíregyházán szopnál"
Látszik hogy kamus vagy.
Amúgy is komolytalanok az olyan "párok" mit ti hogy párként hirdetnek és persze csak egy pasiról van kép.
Holott nem is magadnak keresel.
Hogy van ez?
Ez az igazság....
Másfél hónapja. Ha igaz is akkor már ne dugasd meg senkivel mert közben megszül 9.5 hónaposan.
Látszik hogy kamus vagy.
Amúgy is komolytalanok az olyan "párok" mit ti hogy párként hirdetnek és persze csak egy pasiról van kép.
Hogy van ez?
Nem kell vergődni neked sem.
Ez az igazság....
Látszik hogy kamus vagy.
Hogy van ez? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez az igazság....
Látszik hogy kamus vagy.
Hogy van ez? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4706593)
2023. 09. 25. hétfő 14:20
Az a bajod , egy hirdetesunkre se kellettel. Aztan vergodsz itt.
Van jopar gg-s aki vilt nalunk mar, latta az elozo terhesseget ill ezt is. Ez nem vagy es nem is leszel. Szep napot
Van jopar gg-s aki vilt nalunk mar, latta az elozo terhesseget ill ezt is. Ez nem vagy es nem is leszel. Szep napot
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk házibarátot hosszú távra.
Sziasztok.Párhoz csatlakoznék Budapest és környéke.Irj privátban.
sziasztok
42 aktiv biszex ferfi vagyok,alkatom magas ferfias,apolt es egeszseges vagyok
Budapesti vagy Budapest kornyeki bi parhoz
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
42 aktiv biszex ferfi vagyok,alkatom magas ferfias,apolt es egeszseges vagyok
Budapesti vagy Budapest kornyeki bi parhoz
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
Sziasztok
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék.
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék.
Sziasztok!!Kb.2 hete voltatok Délegyen,én a spiccen voltam Veletek szemben...aztán a fák alá húzódtatok...néztük is egymást,én nem titkoltan megcsodáltam az Attila farkát...
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 25. hétfő 14:40
Sziasztok!!!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!!