Sziasztok MA estére (péntek 13.ára)keresek párt vagy lányt.
Budapest és körzete-vác-balassagyarmat-salgótarján (esetleg még esztergom)
Lehet autós kaland-szabadtéri kaland-panzió vagy akár szivesen megyek hozzátok is.
Lehet szó csak Masszázsról, csak simogatásról (punci simogatás de lehet annyi is hogy csak a hölgy simogatja az idegen farkat),lehet szó csak orálról,vagy lehet szó fotózásról férj fotózhat,de ha szeretnétek és szimpik vagyunk egymásnak lehet szó cuckoldról (férj nézi ahogy párját kényeztetik) illetve 3as szexről is!ma esti találkozóra várom kedves jelentkezőket.
Budapest és körzete-vác-balassagyarmat-salgótarján (esetleg még esztergom)
Lehet autós kaland-szabadtéri kaland-panzió vagy akár szivesen megyek hozzátok is.
Lehet szó csak Masszázsról, csak simogatásról (punci simogatás de lehet annyi is hogy csak a hölgy simogatja az idegen farkat),lehet szó csak orálról,vagy lehet szó fotózásról férj fotózhat,de ha szeretnétek és szimpik vagyunk egymásnak lehet szó cuckoldról (férj nézi ahogy párját kényeztetik) illetve 3as szexről is!ma esti találkozóra várom kedves jelentkezőket.
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen csatlakozom házaspárhoz Miskolcon.
Állandó partnert szeretnék, férfi bi előny
Állandó partnert szeretnék, férfi bi előny

Nagy kár,hogy nem vagyok szegedi…baromira bejönnek a terhes nők!!!
(Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (2023. 10. 11. szerda 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 11. szerda 18:49

Sziasztok. Szegeden keresünk!
Terhes feleségem részére keresünk!!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk, cuckoldra(párommal kettesben lenne a plusz fél).
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk, cuckoldra(párommal kettesben lenne a plusz fél).
Ismerkednék párral. Házibarát is lennék...
Sziasztok!
Házibarát lennék Marcali környékén.
Rugalmas az idő beosztásom, kitartó vagyok és szeretek masszírozni is.
Keressetek bátran!!
Üdv: István
Házibarát lennék Marcali környékén.
Rugalmas az idő beosztásom, kitartó vagyok és szeretek masszírozni is.
Keressetek bátran!!
Üdv: István
Sziasztok! 30as, utazni tudó, pasikent csatlakoznék párhoz a hölgy örömére.
Sziasztok!
Házibarátot keresünk potens, szőrtelen, bi férfi személyében.
Házibarátot keresünk potens, szőrtelen, bi férfi személyében.
Házibarát lennék Dunaújvárosban hosszútávra / párok 18-70- ig / biszex ha lehet …..
Komoly diszkrét hàzaspàr vagyunk, fiatal barátot keresünk keresünk, Miskolc, Barcika, Edelény környékén....
Sziasztok párt vagy lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.nógrád megye és pest megyében ami szóba jöhet: lehet szex nélküli találka is .simigatás maszázs ,de lehet csak orál vagy csak ha a feleség kiváncsi lehet csak farokverés,de akár szex is. várom párok lányok üzenetét időpont csütörtök péntek este!
Sziasztok. Szegeden keresünk!
Sziasztok!
Szívesen találkoznék Veletek, vonz a hármas felállás, volt is már benne részem, részünk, ebben az esetben én csatlakoznék hozzátok!
Ha érdekel, majd írok magamról több információt!
Üdv. Tibor (Ez egy válasz Bimi_Db üzenetére (2023. 10. 09. hétfő 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 09. hétfő 15:53
Szívesen találkoznék Veletek, vonz a hármas felállás, volt is már benne részem, részünk, ebben az esetben én csatlakoznék hozzátok!
Ha érdekel, majd írok magamról több információt!
Üdv. Tibor (Ez egy válasz Bimi_Db üzenetére (2023. 10. 09. hétfő 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Pár hete kezdtük el a házibarát keresését. Nem is gondoltuk, hogy ennyire nem egyszerű. Rengeteg személyes találkozón vagyunk túl, tehát addig sikeres is a keresés. Viszont aki nekünk tetszik és konkrét randira hívjuk, az vagy eltűnik vagy nem ér rá.
Feleségem csinos, szép arcú, vonzó, könnyen barátkozó nő, szóval a probléma nem itt van.
Én is végig támogatom a személyes találkozókon és jókat is beszélgettünk a srácokkal. Szóval... nem egyszerű.
Egyébként másik profilunk van párként, nem ez.
Feleségem csinos, szép arcú, vonzó, könnyen barátkozó nő, szóval a probléma nem itt van.
Én is végig támogatom a személyes találkozókon és jókat is beszélgettünk a srácokkal. Szóval... nem egyszerű.
Egyébként másik profilunk van párként, nem ez.
Sziasztok!!!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!
Nyitott vagyok

Péntek és szombat nappalra keresek heteró alapon kikapcsolódási lehetőséget Dunaújvárosban és környékén.
Sziasztok párt vagy lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.nógrád megye és pest megyében ami szóba jöhet: lehet szex nélküli találka is .simigatás maszázs ,de lehet csak orál vagy csak ha a feleség kiváncsi lehet csak farokverés,de akár szex is. várom párok lányok üzenetét időpont csütörtök péntek este!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Szép Estét! Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral ismerkednék! Lehetőleg nem alkalmi kapcsolatot keresek!
Sziasztok!
Igényes, helyes, sportos, csinos és intelligens pár vagyunk. Ugyan ezen adottságokkal rendelkező pasit keresünk a hölgy örömére. Kérlek csak akkor írj ha tényleg mind jellemző rád, mert rengeteg “nem vagyok ilyen, hàtha” üzenetet kapunk.
Igényes, helyes, sportos, csinos és intelligens pár vagyunk. Ugyan ezen adottságokkal rendelkező pasit keresünk a hölgy örömére. Kérlek csak akkor írj ha tényleg mind jellemző rád, mert rengeteg “nem vagyok ilyen, hàtha” üzenetet kapunk.