Kaposvári diszkrét vastagfaszú pasiként házibarát állást keresek kaposváron és környéken! A felteteleket viberen egyeztessük, ott a képcsere is gyorsabb!
Sziasztok!
Házibarát állás betöltésére keresünk potens, szőrtelen férfit. Próbamunka a jövő hét folyamán, fizetés természetben. Jelentkezni privát üzenetben.
Házibarát állás betöltésére keresünk potens, szőrtelen férfit. Próbamunka a jövő hét folyamán, fizetés természetben. Jelentkezni privát üzenetben.
Hello. Miskolcon férfi masszőrt keresek egy vékony hölgy részére aki fogadni tud minket.
Frissítő, érzéki, intim masszázs lenne a cél.
Privátban írj üzenetet.
Frissítő, érzéki, intim masszázs lenne a cél.
Privátban írj üzenetet.
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Dunaújváros és közvetlen környékén házibarát lennék párnál mindenki örömére hosszútávra csak is ! Diszkrét vagyok ! Privátba írj csak és adatlapot olvass először !!! Köszi sziasztok !
Szép Estét! Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!

Feleség dupla cumiztatására keresünk kisebb farkú bi pasit a közelünkből ma estére. Kérlek mail-t írj. Fotó előny! Este 10 után érünk rá. Légy ápolt ,diszkrét kedves
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Pest megyében igényes sportos intelligens 40 éves férfi házibarát lenne .privi

Sziasztok !
Budapesten , elhanyagolt nő titkos házibarátja lennék !
Átlagnál nagyobb méretem van .
Budapesten , elhanyagolt nő titkos házibarátja lennék !
Átlagnál nagyobb méretem van .
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra..Igényeség és legyetek normálisak!! Barátság kialakulása lényeg számomra.Házibarátja lennék hosszú távra!!!
Asszonyok lányok párok ?Pest megyében házibarát lennék sportos igényes intelligens férfi vagyok .Privi
Házaspárhoz, vagy buliba csatlakoznék Tatabánya vagy környéke.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Nagy intimmel házibarát lennék.
Ápolt, intelligens, igényes vagyok, ilyen házaspárt keresek. Alkat mellékes
Bp XX.ker+100km
Ápolt, intelligens, igényes vagyok, ilyen házaspárt keresek. Alkat mellékes
Bp XX.ker+100km
Sziasztok!!!!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!
50-es szentendrei párként keressük bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!
Sziasztok! Budapesti párhoz csatlakoznék, tartós hármasra házibarátnak. 51 éves férfi vagyok, fiatalabbak is írhatnak az adatlapomon mindent megtaláltok. Attila.
Sziasztok. Pápán vagy környékén szívesen lennék házibarát akár bi alapon is. Kor nem számít csak a szimpátia.priviben várom a lehetőséget
Sziasztok Pest megyében házibarát lennék hetero alapon privi .