Sziasztok!
Házibarátot keresünk hosszú távra. Szőrtelen, normális testalkatú, potens férfiak jelentkezését várjuk.
Házibarátot keresünk hosszú távra. Szőrtelen, normális testalkatú, potens férfiak jelentkezését várjuk.
Budapesti, arányos (170/63) férfi vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek / fotóználak is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hello Párt , Lányt keresek fiukat nem! vác-dunakeszi-budapest és ezek 50km-eres körzetében holnap csütörtök estére
Sziasztok párt vagy lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.Nógrád megyében és Pest megyében ami szóba jöhet: lehet szex nélküli találka is .simogatás masszázs ,de lehet csak orál vagy csak ha a feleség kíváncsi lehet csak farokverés,de akár szex is. várom párok lányok üzenetét időpont csütörtök péntek este!
Korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat) szex céljából Budapestről vagy Pest megyéből. Holnap vagy péntek estére, vagy esetleg szombatra. Írjatok nyugodtan! wink
Sziasztok. Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni, lehetőleg nem alkalmi kapcsolatot keresek. Szeretnék egy kellemes hosszútávú kapcsolatot mint Házibarát!
Miskolcon párt fogadnék lakáson
Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok!
Egy kedves,normális pár házibarátja lennek!Normális,komoly és megbízható férfi vagyok!
Egy kedves,normális pár házibarátja lennek!Normális,komoly és megbízható férfi vagyok!
Zala megyei erett milfet keresek extra nagy puncival imadom ha jó husos oklozheto ha meg szoros is az csak plusz lehetőleg 45 tol de ha ha nagy barlang kor mindegy inteligencia apoltsag fontos
Szimpi házaspárként olyan 40 év feletti, minden téren megbizható és igényes férfit keresünk, aki hosszútávú házibarátunk lenne. A megfelelő jelölt rendszeresen beleélvezhet egy 53 éves, kisgyermekes anyuka forró, dúsan szőrös pinájába. Csak a közelből és csakis ha minden héten van időd! Max. méret 16cm! Képed legyen!
Előny, ha sok gecit spriccelsz és többlövetű vagy!
Előny, ha sok gecit spriccelsz és többlövetű vagy!
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra..Igényeség és legyetek normálisak!! Barátság kialakulása lényeg számomra.Házibarátja lennék hosszú távra!!!
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Üdv.: P.
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Üdv.: P.
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Senki kaposvárról? Hahó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 15. vasárnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 15. vasárnap 11:20
Törölt felhasználó (4716513)

Kaposvári diszkrét vastagfaszú pasiként házibarát állást keresek kaposváron és környéken! A felteteleket viberen egyeztessük, ott a képcsere is gyorsabb!
Sziasztok !
Az átlagnál nagyobb mérettel , heteró alapon pár játszótársa lennék Budapesten
Az átlagnál nagyobb mérettel , heteró alapon pár játszótársa lennék Budapesten
Sziasztok!
Szexuálisan minimális tapasztalattal rendelkező 21 éves friss Budapesti egyetemista vagyok, szeretném megélni azokat amiket eddig kihagytam az életemből.
Szívesen ismerkedek bárkivel, szeretek új embereket megismerni.
Minden álmom egy idősebb Nő vagy egy pár.
Szexuálisan minimális tapasztalattal rendelkező 21 éves friss Budapesti egyetemista vagyok, szeretném megélni azokat amiket eddig kihagytam az életemből.
Szívesen ismerkedek bárkivel, szeretek új embereket megismerni.
Minden álmom egy idősebb Nő vagy egy pár.

58 éves pár keres házibarátot Fejér megyéböl.
Komoly embereket keresnénk..
Komoly embereket keresnénk..