Házibarát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Házi barátot keresünk. Nem férfit harmadiknak. Az más. A házi barát az barát, az olyan, mint te. Az úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 287 288 289 290 291 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#12092   2023. 11. 10. péntek 21:44
X Törölt felhasználó (53865)
Párhoz beszállnék holnap este! A többit üzenetben vagy akár viberen is! Csongrád megye
#12091   2023. 11. 10. péntek 21:36
JANEK JANEK
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás! wave
#12090   2023. 11. 10. péntek 19:31
Albert8310 Albert8310
Jo estét.
Házibarátnak jelentkeznék Adatlapom szerint is.
Ha szimpi az Adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
#12089   2023. 11. 10. péntek 18:46
páratlanpárospest páratlanpárospest
Sportos 40es Pest megyei férfi házibarát lenne smile privi
#12088   2023. 11. 10. péntek 18:32
X Törölt felhasználó (4716513)
Kaposvári párok közeledését várom. Kiéhezett, nyitott férfiként. Viberen inkabb.
#12087   2023. 11. 10. péntek 18:26
der.medve2.0 der.medve2.0
48 éves ápolt, jókedvű, nyitott perverz bi pasi vagyok!Egyaránt szeretem a puncit és a faszt is! Imádom a spermát adni-kapni! Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra aki ezt elfogadja!Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb Bennem partnerre találsz!!! Párok társaságát is keresném, bi házibarát kapcsolatra! Csoportok megkeresését is szívesen várom! Inkább tartós , hosszútávú kapcsolatot keresek, de a kalandok sincsenek ellenemre! Kevés tabut ismerek! Szabadidős szex nélküli programokra is nyitott vagyok! Nudi, szaunázás, wellness stb Mobilis vagyok,utazás nem gond!
#12086   2023. 11. 10. péntek 16:14
00erik00 00erik00
Sziasztok.
Párt , lányt keresek MA estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
#12085   2023. 11. 10. péntek 13:16
X Törölt felhasználó (4723519)
Miskolcon keresek párt és várok lakásomban
#12084   2023. 11. 10. péntek 08:32
feleségintéző feleségintéző
sziasztok
férjes nőt keresek vagy olyan férfit aki kölcsön adja a feleségét egy napra vagy hétvégére .Hölgyet kényeztetném minden értelembe (wellnes,vacsora ,külföldi út).
#12083   2023. 11. 10. péntek 08:03
X Törölt felhasználó (4669692)
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
#12082   2023. 11. 10. péntek 06:21
edem75 edem75
Sziasztok,jó fej páros diszkrét partnere lennék hosszabb távon.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
#12081   2023. 11. 09. csütörtök 22:30
00erik00 00erik00
Sziasztok.
Párt , lányt keresek Péntek (11.hó 09) estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
#12080   2023. 11. 09. csütörtök 20:26
Albert8310 Albert8310
Jo estét.
Házibarátnak jelentkeznék Adatlapom szerint is.
Ha szimpi az Adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm. wink
#12079   2023. 11. 09. csütörtök 19:48
robszan robszan
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék házibarátként! Barátnőd / feleséged kényeztetném rendszeresen, jelenlétedben vagy csak kettesben.
#12078   2023. 11. 09. csütörtök 19:22
Keksz Elek Keksz Elek
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
#12077   2023. 11. 09. csütörtök 10:43
BP_LOVER BP_LOVER
Sziasztok!

Egy első ismerkedős estéhez Budapesten szállást biztosítok pároknak egy éjszakára a négy csillagos budapesti Grand Hotel Savoyban. Amennyiben az első 2 órát közösen és egymás örömére töltjük el, akkor az éjszaka hátralévő része a tiétek, a szállás költségét pedig én állom. Ha jól sikerült az este utána már találkozhatunk akár nálatok is. Ha valakit érdekel akkor írjon rám privátban. Fotót majd szeretnék kérni rólatok.
#12076   2023. 11. 09. csütörtök 09:30
jami87 jami87
Sziasztok!

36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.

Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.

Van tapasztalatom, sose mondok csődöt smile Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.

Keressetek bizalommal!
#12075   2023. 11. 09. csütörtök 09:19
Felcsel Felcsel
Tatabányai férfi keres 50-60 As hölgyet hölgyeket
Párokat
#12074   2023. 11. 09. csütörtök 09:03
feleségintéző feleségintéző
sziasztok
férjes nőt keresek vagy olyan férfit aki kölcsön adja a feleségét egy napra vagy hétvégére .Hölgyet kényeztetném minden értelembe (wellnes,vacsora ,külföldi út).
#12073   2023. 11. 09. csütörtök 08:31
Matteoni Matteoni
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.

Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok.

Privit várok.

... 287 288 289 290 291 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2019. 12. 01. vasárnap
Üzenetek: 17852db
Utolsó üzenet: ma 02:59

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!