Párhoz beszállnék holnap este! A többit üzenetben vagy akár viberen is! Csongrád megye
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Jo estét.
Házibarátnak jelentkeznék Adatlapom szerint is.
Ha szimpi az Adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Köszönöm.
Sportos 40es Pest megyei férfi házibarát lenne
privi

Kaposvári párok közeledését várom. Kiéhezett, nyitott férfiként. Viberen inkabb.
48 éves ápolt, jókedvű, nyitott perverz bi pasi vagyok!Egyaránt szeretem a puncit és a faszt is! Imádom a spermát adni-kapni! Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra aki ezt elfogadja!Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb Bennem partnerre találsz!!! Párok társaságát is keresném, bi házibarát kapcsolatra! Csoportok megkeresését is szívesen várom! Inkább tartós , hosszútávú kapcsolatot keresek, de a kalandok sincsenek ellenemre! Kevés tabut ismerek! Szabadidős szex nélküli programokra is nyitott vagyok! Nudi, szaunázás, wellness stb Mobilis vagyok,utazás nem gond!
Sziasztok.
Párt , lányt keresek MA estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek MA estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Miskolcon keresek párt és várok lakásomban
sziasztok
férjes nőt keresek vagy olyan férfit aki kölcsön adja a feleségét egy napra vagy hétvégére .Hölgyet kényeztetném minden értelembe (wellnes,vacsora ,külföldi út).
férjes nőt keresek vagy olyan férfit aki kölcsön adja a feleségét egy napra vagy hétvégére .Hölgyet kényeztetném minden értelembe (wellnes,vacsora ,külföldi út).
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok,jó fej páros diszkrét partnere lennék hosszabb távon.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok.
Párt , lányt keresek Péntek (11.hó 09) estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek Péntek (11.hó 09) estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Jo estét.
Köszönöm.
Köszönöm.

Sziasztok! Párhoz csatlakoznék házibarátként! Barátnőd / feleséged kényeztetném rendszeresen, jelenlétedben vagy csak kettesben.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok!
Egy első ismerkedős estéhez Budapesten szállást biztosítok pároknak egy éjszakára a négy csillagos budapesti Grand Hotel Savoyban. Amennyiben az első 2 órát közösen és egymás örömére töltjük el, akkor az éjszaka hátralévő része a tiétek, a szállás költségét pedig én állom. Ha jól sikerült az este utána már találkozhatunk akár nálatok is. Ha valakit érdekel akkor írjon rám privátban. Fotót majd szeretnék kérni rólatok.
Egy első ismerkedős estéhez Budapesten szállást biztosítok pároknak egy éjszakára a négy csillagos budapesti Grand Hotel Savoyban. Amennyiben az első 2 órát közösen és egymás örömére töltjük el, akkor az éjszaka hátralévő része a tiétek, a szállás költségét pedig én állom. Ha jól sikerült az este utána már találkozhatunk akár nálatok is. Ha valakit érdekel akkor írjon rám privátban. Fotót majd szeretnék kérni rólatok.
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt
Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt

Keressetek bizalommal!
Tatabányai férfi keres 50-60 As hölgyet hölgyeket
Párokat
Párokat
sziasztok
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok.
Privit várok.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok.
Privit várok.