Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibaràtja...negyvenes sportos férfi vagyok. Üdv
sziasztok ma csütörtök vagy péntek estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szey nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Sziasztok
Szombat estére keresünk fiút Budapesten aki el is mer jönni.
Korhatár max 28 èves kor ig csak heteró alapon.
Szombat estére keresünk fiút Budapesten aki el is mer jönni.
Korhatár max 28 èves kor ig csak heteró alapon.
Sziasztok
Pasit keresünk feleség közös kényeztetésére..
Kérjük csak olyanok írjanak ,akik komolyan is gondolják..
Sajnos sok az álmodozó..
Győr és környékéről keresünk legfőképpen..
Egyedülálló vagy előny,ha nem az se gond,de tudj időt szakítani ránk.
Arra járok fuvarba kíméljenek.
Pasit keresünk feleség közös kényeztetésére..
Kérjük csak olyanok írjanak ,akik komolyan is gondolják..
Sajnos sok az álmodozó..
Győr és környékéről keresünk legfőképpen..
Egyedülálló vagy előny,ha nem az se gond,de tudj időt szakítani ránk.
Arra járok fuvarba kíméljenek.
23 éves, sportos, budapesti srác nyújtana erotikus masszázst, vagy orális kielégítést idősebb hölgyeknek. Több privátba
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Budapesti, 40 év feletti,magas, normális pasit keresünk harmadiknak hosszútávra. Kezdjük úgy érezni, hogy ilyen nincs is....
Sziasztok engem érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 27. hétfő 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 27. hétfő 22:10
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Üresedés miatt kiadó házibarát állás ,elvárások : kitartás , tapasztalat , kellemes méret , diszkréció , A meló teljes oda adást kíván emellett kellemes ha azzá teszed . Fizetés azonnal és természetben ....
Sziasztok!
GPS koordinátákkal fogom kezdeni. Nem szokásom, így most mindenkitől elnézést kérek.
Hatvan közeléből keresek egy aranyos normális párt, akivel áldozhatunk közösen a többes szex oltárán.
Komoly gondolkozással bíró, egymást valóban szerető partnerekkel szeretnék ismerkedni, akiknek már minimális tapasztalata azért van ezen a téren.
Olyanok írjanak, akik valóban mernek is találkozni.
Igyekszem aktívan sportolni, ápoltnak tartom magam. Illetve ilyen jellegű kapcsolatoknál diszkrét vagyok.
Hosszabb távra keresek egy párt.
Nem zavar, ha a páros férfi tagja bi. Ellenben én maradnék a heteroszexuális vonalon.
Ha van lehetőség 4-es is néha opció. Ez nálam is attól függ, ha éppen van párkapcsolatom nyitott -e a többesre.
S akkor is csak közösen keresünk partnereket.
Tehát diszkréció adott és elvárt.
GPS koordinátákkal fogom kezdeni. Nem szokásom, így most mindenkitől elnézést kérek.
Hatvan közeléből keresek egy aranyos normális párt, akivel áldozhatunk közösen a többes szex oltárán.
Komoly gondolkozással bíró, egymást valóban szerető partnerekkel szeretnék ismerkedni, akiknek már minimális tapasztalata azért van ezen a téren.
Olyanok írjanak, akik valóban mernek is találkozni.
Igyekszem aktívan sportolni, ápoltnak tartom magam. Illetve ilyen jellegű kapcsolatoknál diszkrét vagyok.
Hosszabb távra keresek egy párt.
Nem zavar, ha a páros férfi tagja bi. Ellenben én maradnék a heteroszexuális vonalon.
Ha van lehetőség 4-es is néha opció. Ez nálam is attól függ, ha éppen van párkapcsolatom nyitott -e a többesre.
S akkor is csak közösen keresünk partnereket.
Tehát diszkréció adott és elvárt.
Sziasztók!
Negyvenes egyedüli pasiként, párt fogadnék !
Negyvenes egyedüli pasiként, párt fogadnék !
Sziasztok. Idősebb Párral ismerkednék!!!
Sziasztok! Most szombat estére keresünk egy srácot harmadiknak. Helyünk van Sümeg mellett. Hölgytagunk imád szopizni és szereti, ha kitartó a partner ...
Sziasztok. Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Esztergom környéki párral ismerkednék.
Tatabányán és környékén állandó játszópartnert keresek max.50éves pár személyében...Minden jóra nyitott vagyok.Megbeszélés kérdése minden!!!
Üresedés miatt kiadó házibarát állás ,elvárások : kitartás , tapasztalat , kellemes méret , diszkréció , A meló teljes oda adást kíván emellett kellemes ha azzá teszed . Fizetés azonnal és természetben ....
Szivesen lennék egy párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 36 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Megkeresést előre is köszönöm.
Jó és sikeres keresést mindenkinek
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Megkeresést előre is köszönöm.
Jó és sikeres keresést mindenkinek
Házibarátja lennék 200 kg feletti hölgynek. Minden vágyát teljesíteném, mindenben segíteném,ha szükséges. Extrém kövér nőkért rajongó férfi vagyok.