Idős párokat keresek,ahol a mama jól tágul,de lehetsz nem független is duci kővér stb tolna somogy baranya,tel szám kell
Én 39, férfi, párom 32. Csinos, jó testű, formás fenekű, életvidám lány. Engem nagyon izgatja hármasban kényeztetni, vagy ha látnám mással, vagy tudnám hogy más dugja. Ő még nem tud ezekről a vágyamról. Külföldön élünk. Normális, 35 feletti férfit ha érdekel az ismerkedés, kérem privátban jelezze!
Sziasztok. Irányitható srác keres idősebb Párt!!!
Sziasztok,
Hosszútávra keresek egy párt, vagy egy hölgyet, akivel néha többes élvezetek oltárán lehet áldozni közösen.
Lehetőleg beleélvezés, creampie a cél.
Opcionálisan ketten egy helyre.
Hosszútávra , tehát nem alkalmit.
Magamról annyit árulnék el, hogy jó humorral megáldott, kellően ápolt férfi vagyok.
Rendszeresen sportolok, a kockahasig már csak 3 hónap smile
Magas, férfias (tehát a férfias jelző az erős férfit jelzi, nem a pockosat aki nem tudja magát kinyomni fekvőtámaszban)
Hosszútávra keresek egy párt, vagy egy hölgyet, akivel néha többes élvezetek oltárán lehet áldozni közösen.
Lehetőleg beleélvezés, creampie a cél.
Opcionálisan ketten egy helyre.
Hosszútávra , tehát nem alkalmit.
Magamról annyit árulnék el, hogy jó humorral megáldott, kellően ápolt férfi vagyok.
Rendszeresen sportolok, a kockahasig már csak 3 hónap smile
Magas, férfias (tehát a férfias jelző az erős férfit jelzi, nem a pockosat aki nem tudja magát kinyomni fekvőtámaszban)
Mai századik pasiként én is ideírom, hogy szívesen ismerkednék kedves budapesti párral minden földi jóra. Hátha...
Sziasztok kicsatlakozna hozzánk házi barátnak?
Sziasztok !
Átlagnál nagyobb mérettel , budapesti heteró pár játszótársa lennék
Átlagnál nagyobb mérettel , budapesti heteró pár játszótársa lennék
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti a több pasis felállást vagy szívesen kipróbálná.
A többesben is van egy kis plusz amit tudunk adni... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok! Természetesen, ha nem vonz titeket az ilyen szerepek bevonása, akkor nem kötelező eleme a többesnek.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti a több pasis felállást vagy szívesen kipróbálná.
A többesben is van egy kis plusz amit tudunk adni... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok! Természetesen, ha nem vonz titeket az ilyen szerepek bevonása, akkor nem kötelező eleme a többesnek.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Idősebb párokkal ismerkednék!

Kitartó, kemény, nagy farkammal keresek duci, telt nőket, vagy ilyen hölgytagú párokat. Imádom a nagy mellű, nagy fenekű nőket,. Nagy punci elöny. Imádok nyalni is.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok. Fiatal sportos srácként szivesen csatlakoznék.hölgyhöz/párhoz ma este, illetve holnap délelőtt. Mindíg vágyam volt egy érettebb hölgy, gondoltam itt szerencsétpróbálok. Természetesen egy finom masszázs ami garantálom feledhetetlen lesz. Pest illetve Nógrádmegye, Vác-Salgótarján illetve Budapest-Aszód előnyben .További szép délutánt
Sziasztok MA estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szex nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Komolyan ismerkedni szándékozó Párral szeretnék ismerkedni!
Házibarát lennék.
Sziasztok,
Debrecen és környékén keresek szóló hölgyeket lányokat, esetleg párokat hetero alapon egy kis "szórakozásra" kellemes időtöltésre. 31 éves normál testalkatú jól szituált intelligens srác vagyok. Senkit sem szeretnék becsapni csupán a szex örömeit szeretném mással is átélni. Minden megbeszélés kérdése lehet. Írj nyugodtan a részletekért és beszéljük meg ki és mit szeretne.
Debrecen és környékén keresek szóló hölgyeket lányokat, esetleg párokat hetero alapon egy kis "szórakozásra" kellemes időtöltésre. 31 éves normál testalkatú jól szituált intelligens srác vagyok. Senkit sem szeretnék becsapni csupán a szex örömeit szeretném mással is átélni. Minden megbeszélés kérdése lehet. Írj nyugodtan a részletekért és beszéljük meg ki és mit szeretne.
Sziasztok. Kifejezetten orál centrikus Biszex Párral ismerkednék!