Házibarát lennék párnál,Budapest,és környéke.
Jó reggelt.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.

Szivesen lennék egy párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 36 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
Sziasztok. Van olyan Hölgy vagy Pár Szigetszentmiklós és környékén aki szívesen kalandozna egy Középkorú Férfivel?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...üdv.
Budapesten és vonzáskörzetében, házibarátnak.
Sziasztok. 45éves, igényes, fiatalos pasi, párhoz csatlakozna a hőlgy örömére. Akár hosszú távú házibarát! Győr.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék.
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
Budapesti fiatal pár társaságát keresem ma estére, ahol a hölgyet a barátjával közösen kényeztethetnénk. Ápolt, diszkrét, intelligens, fiatalos (37 éves) és potens pasi vagyok. Fogadni tudnálak titeket, ha szeretnétek egy izgalmas estét csak keressetek üzenetben. (420-friendly)
Budapesti fiatal pár társaságát keresem ma estére, ahol a hölgyet a barátjával közösen kényeztethetnénk. Ápolt, diszkrét, intelligens, fiatalos (37 éves) és potens pasi vagyok. Fogadni tudnálak titeket, ha szeretnétek egy izgalmas estét csak keressetek üzenetben. (420-friendly)

Sziasztok.
Házaspárt keresek, 28 éves úrként hölgy örömére csatlakoznék.
Pest megye , Budapest, Komárom vármegye.
Hétköznap délelőtti találkozó is aktuális lehet. De persze hétvégék is.
Várom 40 és párok jelentkezésését is privátban.
Nagy cici elöny
Házaspárt keresek, 28 éves úrként hölgy örömére csatlakoznék.
Pest megye , Budapest, Komárom vármegye.
Hétköznap délelőtti találkozó is aktuális lehet. De persze hétvégék is.
Várom 40 és párok jelentkezésését is privátban.
Nagy cici elöny
Na ilyen egy igazi hazibarat
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 15:03
Törölt felhasználó (4723168)

Sziasztok,értelmes,megbízható,ápolt,férfiként,keresem házaspár ismeretséget,adaglapomon,szinte kinden fel van tüntetve!!!! És még a fotók is valósak!!!!!
Kitartás a jó elnyeri a jutalmát --egy szép nő --személyében és sok sikert neked .
(Ez egy válasz Norbi párt keres üzenetére (2023. 12. 10. vasárnap 04:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 10. vasárnap 04:18

Sziasztok. Kitartó ,nagy farokkal keresem állandó partnereim. Duci ,telt hölgyeket kedvelem. Szóló hölgy ,illetve hetero házaspár leveleit várom.
Sziasztok. Kitartó ,nagy farokkal keresem állandó partnereim. Duci ,telt hölgyeket kedvelem. Szóló hölgy ,illetve hetero házaspár leveleit várom.
Sziasztok, Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti ha egyszerre több férfi is résztvesz a szexben.
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok. Ma este van olyan Hölgy vagy Pár Szigetszentmiklós és környékén aki szívesen kalandozna?
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Kaposváron szeretnék házibarat lenni diszkréten!privire írjatok.
Sziasztok,értelmes,megbízható,ápolt,férfiként,keresem házaspár ismeretséget,adaglapomon,szinte kinden fel van tüntetve!!!! És még a fotók is valósak!!!!!
Sziasztok!
Igényes pasiként párt vagy hölgyet keresek hetero alapon! Utazni tudok!
Igényes pasiként párt vagy hölgyet keresek hetero alapon! Utazni tudok!