Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Sziasztok. 45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Akár hosszú távon házibarát! Győr
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...üdv.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék.
50 feletti, független ,szerény férfit keresünk.2.-3.kerület és környéke csak!Köszönjük! Megkeresést privátban várunk.
Duci, telt hölgytagú házaspár házibarátja lennék Budapest.
Ápolt, normál pasi vagyok kitartó farokkal.
Ápolt, normál pasi vagyok kitartó farokkal.
Sziasztok. 45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Győr
Szivesen lennék egy párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 36 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
nőt vagy párt keresek, a távolság nekem nem probléma (rendszeresen tudok utazni) részletek privátban
Rátok írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 11. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 11. hétfő 17:30

Törölt felhasználó (4473882)

Fiatal 20-30 közötti, ápolt, vékony, igényes srácot keresünk házibarátnak Pest környékén! Előny a nagyobb intim!
Holnapi nap délelőtt/kora délután keresek párt akihez csatlakozhatok!

Sziasztok
Olyan ápolt megbizható diszkrét férfit keresünk aki végig nézné a szexet a párommal
Olyan ápolt megbizható diszkrét férfit keresünk aki végig nézné a szexet a párommal
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Ma du, este ki csatlakozik hozzank? Budapest, fiu, lany, paros
Kecskemét környéki pár segédeszköze lennék
Sziasztok! A héten bármelyik nap meglátogatnék igényes, diszkrét párt, vagy unatkozó hölgyet szórakoztatnék. Írjatok privátban, és megyek!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok. Igényes férfiként párral, hölggyel ismerkednék.
Üzenetet privátba várok.
Üzenetet privátba várok.
Biszex pasi,párok házibarátja lenne akár hosszútávon,rendszeresen! Csak enyhe bi dolgok érdekelnek!
Sziasztok!Fiatal max 30 éves fiút keresek hosszútávra hàzibaràtnak.Fiatal,kedves, intelligens,és nem utolsó sorban nagy méretű fiút keresek...Szombathely,Sopron környékén.Képet mindenképp kérek..