Házibaràt lennék diszkréten hosszú távon. Kor alkat nem számít. Igényes pasi vagyok. Elhanyagolt férj. Élvezni az életet. Házibaràt ott segít ahol tud. A jó fiúk hoppon maradnak?
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex!
Pároknál hölgyeknél,nyaló szolga státuszt be töltenék. Alkalmanként vagy rendszeresen.
Miskolci lakásomban várok párokat. Házibarát lennék
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Sziasztok. 45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Akár hosszú távon házibarát! Győr
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...üdv.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék.
50 feletti, független ,szerény férfit keresünk.2.-3.kerület és környéke csak!Köszönjük! Megkeresést privátban várunk.
Duci, telt hölgytagú házaspár házibarátja lennék Budapest.
Ápolt, normál pasi vagyok kitartó farokkal.
Ápolt, normál pasi vagyok kitartó farokkal.
Sziasztok. 45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Győr
Szivesen lennék egy párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 36 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
nőt vagy párt keresek, a távolság nekem nem probléma (rendszeresen tudok utazni) részletek privátban
Rátok írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 11. hétfő 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 11. hétfő 17:30

Törölt felhasználó (4473882)

Fiatal 20-30 közötti, ápolt, vékony, igényes srácot keresünk házibarátnak Pest környékén! Előny a nagyobb intim!
Holnapi nap délelőtt/kora délután keresek párt akihez csatlakozhatok!

Sziasztok
Olyan ápolt megbizható diszkrét férfit keresünk aki végig nézné a szexet a párommal
Olyan ápolt megbizható diszkrét férfit keresünk aki végig nézné a szexet a párommal
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Ma du, este ki csatlakozik hozzank? Budapest, fiu, lany, paros
Kecskemét környéki pár segédeszköze lennék