Ma estére, vagy a holnapira... Lennèk én egy kedves pesti pár kandúrja. Hetero alaoon mert hát nem mindegy ki mibe űl, közös szimpátia esetén az erotikába hármasunk elmerül.
Adatlapomat olvasni érdemes, hogy a félre értések miatt férre ne esss. Mindenkinek kellemeset. Puszi és pacsi
Adatlapomat olvasni érdemes, hogy a félre értések miatt férre ne esss. Mindenkinek kellemeset. Puszi és pacsi
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Keresek creampie kedvelo part, hosszutavra.
Hölgynek párnak házibaratja lennék! Borsod- Szabolcs megye
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...üdv.
Székesfehérvár/Érd/Dunaújváros vonzáskörzetében lennék 50 feletti pár házibarátja nem 1-2 alkalomra, és nem kizárólag szexre (amennyiben igény van rá). 30-as átlagos testalkatú férfi vagyok, sok szabadidővel, aki akkor megy hozzátok, amikor Nektek megfelelő. Olyan párhoz is szívesen csatlakoznék, ahol az úr korából/egyéb okból kifolyólag már nem tud teljesíteni, de a hölgy szükségletei kielégítésre várnak.
sziasztok
42 aktiv biszex ferfi vagyok,alkatom magas ferfias,apolt es egeszseges vagyok
biszex parokkal ismerkednek es csatlakoznek hozzajuk mindket fel oromere
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
42 aktiv biszex ferfi vagyok,alkatom magas ferfias,apolt es egeszseges vagyok
biszex parokkal ismerkednek es csatlakoznek hozzajuk mindket fel oromere
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
Jo reggelt.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az Adatlapom akkor jelentkezz levélben.
Köszönöm
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az Adatlapom akkor jelentkezz levélben.
Köszönöm

Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Olyan vagyok mint a spanyol nátha. Mindenki megkaphat. Mind két fél örömére is
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Győr. Akár hosszú távon házibarát! Masszázs, intim masszázs is!
Megyek csak írj.
(Ez egy válasz CSilla202075 üzenetére (2023. 12. 17. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot.
30 as éveiben járó fiúként párhoz csatlakoznék , heteró alapon.
Utazni tudok. Nagy cici preferált. De házibuliba is szívesen.
Pest megye , BP, vonzáskorzet..
30 as éveiben járó fiúként párhoz csatlakoznék , heteró alapon.
Utazni tudok. Nagy cici preferált. De házibuliba is szívesen.
Pest megye , BP, vonzáskorzet..
Sziasztok.
Házibuli lehetőséget keresek 2 ünnep között.
28 éves úrként, érettebb párok társaságában is elvolnék.
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye).
Házibuli lehetőséget keresek 2 ünnep között.
28 éves úrként, érettebb párok társaságában is elvolnék.
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye).
Párhoz csatlakoznék. 28 éves úrként.
Nagy cici előny
Nagy cici előny
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
sziasztok. Érzéki páros akik órákon át szeretnek élvezkedni? közös programok, intenzív lelkek?!

Sziasztok!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (100 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen, diszkrécióm maximális. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (100 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen, diszkrécióm maximális. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!