Itt az év vége! Alapozzuk meg a 2024 es évre a kellemes élmények lehetőségét.
Ha volna pár, akik egy diszkrét negyvenes pasit keresnének Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről, akkor ismerkedhetnénk. Persze többesre vágyó hölgy is szóba jöhetne, akivel tudnánk tovább ismerkedni párokkal, vagy plusz pasival! A lényeg, hogy kölcsönös szimpátia esetén, mindenki jól érezze magát.
Mindenkinek csodás év végét, és egyben épményekben, boldogságban gazdag új esztendőt kívánok.
Ha volna pár, akik egy diszkrét negyvenes pasit keresnének Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről, akkor ismerkedhetnénk. Persze többesre vágyó hölgy is szóba jöhetne, akivel tudnánk tovább ismerkedni párokkal, vagy plusz pasival! A lényeg, hogy kölcsönös szimpátia esetén, mindenki jól érezze magát.
Mindenkinek csodás év végét, és egyben épményekben, boldogságban gazdag új esztendőt kívánok.
Házibarátot keresünk olyat aki tudja és volt már házibarát .
Sopronban lennék intelligens pár akár hosszabb távú házibarátja.
Sziasztok! Hosszú távra keresek egy szimpatikus Párt, ahol a férfi tag szintén enyhe bi vagy bi érdeklődésü. Eléggé orál mániás vagyok, szeretem adni és kapni is. Nem vagyok független, munka miatt sokat utazom, azon megyékbe ahová ezt az üzenetet megosztottam. Szerintem fontos a kellő összhang egymás megismerése, felfedezése, hogy igazán élvezetes legyen az együttlét. -Hirtelen/azonnal, egyéjszakás kalandokat nem keresek. Páromtól megkapom amit egy hetero kapcsolatban lehet, szóval nem "potyap.ncira" hajtok. Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, privátban elérhető vagyok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Ma estére, vagy a holnapira... Lennèk én egy kedves pesti pár kandúrja. Hetero alaoon mert hát nem mindegy ki mibe űl, közös szimpátia esetén az erotikába hármasunk elmerül.
Adatlapomat olvasni érdemes, hogy a félre értések miatt férre ne esss. Mindenkinek kellemeset. Puszi és pacsi
Adatlapomat olvasni érdemes, hogy a félre értések miatt férre ne esss. Mindenkinek kellemeset. Puszi és pacsi
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Keresek creampie kedvelo part, hosszutavra.
Hölgynek párnak házibaratja lennék! Borsod- Szabolcs megye
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...üdv.
Székesfehérvár/Érd/Dunaújváros vonzáskörzetében lennék 50 feletti pár házibarátja nem 1-2 alkalomra, és nem kizárólag szexre (amennyiben igény van rá). 30-as átlagos testalkatú férfi vagyok, sok szabadidővel, aki akkor megy hozzátok, amikor Nektek megfelelő. Olyan párhoz is szívesen csatlakoznék, ahol az úr korából/egyéb okból kifolyólag már nem tud teljesíteni, de a hölgy szükségletei kielégítésre várnak.
sziasztok
42 aktiv biszex ferfi vagyok,alkatom magas ferfias,apolt es egeszseges vagyok
biszex parokkal ismerkednek es csatlakoznek hozzajuk mindket fel oromere
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
42 aktiv biszex ferfi vagyok,alkatom magas ferfias,apolt es egeszseges vagyok
biszex parokkal ismerkednek es csatlakoznek hozzajuk mindket fel oromere
farkam 18cm,formas darab
auto van,utazni tudok
keressetek itt batran
koszonom
Jo reggelt.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az Adatlapom akkor jelentkezz levélben.
Köszönöm
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az Adatlapom akkor jelentkezz levélben.
Köszönöm

Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Olyan vagyok mint a spanyol nátha. Mindenki megkaphat. Mind két fél örömére is
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Győr. Akár hosszú távon házibarát! Masszázs, intim masszázs is!
Megyek csak írj.
(Ez egy válasz CSilla202075 üzenetére (2023. 12. 17. vasárnap 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot.
30 as éveiben járó fiúként párhoz csatlakoznék , heteró alapon.
Utazni tudok. Nagy cici preferált. De házibuliba is szívesen.
Pest megye , BP, vonzáskorzet..
30 as éveiben járó fiúként párhoz csatlakoznék , heteró alapon.
Utazni tudok. Nagy cici preferált. De házibuliba is szívesen.
Pest megye , BP, vonzáskorzet..
Sziasztok.
Házibuli lehetőséget keresek 2 ünnep között.
28 éves úrként, érettebb párok társaságában is elvolnék.
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye).
Házibuli lehetőséget keresek 2 ünnep között.
28 éves úrként, érettebb párok társaságában is elvolnék.
Van tapasztalatom.
Hozzájárulás nem gond.
( Pest megye, Budapest, Komárom vármegye).