Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
Sziasztok! Valakik nem keresnek egy 30as pesti bi roma srácot?
Budapest és környéke! Utazni is tudok és helyem is van ha kell! Jó keresgélést!

Sziasztok,kellemes,kedves házaspár,ismeretséget keresem! Adatlapom szerint! Ot mi dent meg találtok! A fotókon valójában én vagyok!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Sziasztok!
Intelligens, csini pár házibarátja lennék Kecskeméten. Ha szimpatikusnak találod az adatlapom írj.
Intelligens, csini pár házibarátja lennék Kecskeméten. Ha szimpatikusnak találod az adatlapom írj.
Heteró, nem dohányzó pasit keresek állandó harmadiknak. Fontos, hogy helyed legyen, Veszprém-Fehérvár környékéről.
(Ez egy válasz der.medve2.0 üzenetére (2024. 01. 02. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 02. kedd 14:59

Biszex ,perverz macis 48 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Csak perverz hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok
Mobilis vagyok
Sziasztok. Párral ismerkednék!!! Házibarát lennék!
35-45 éves kor közötti, hetero, nem dohányzó férfi személyében. Aki ráér hétvégén késő este, két-három hetente. Csak ésszerű távolságból
Kezdő parkent, harmadiknak ff keresünk! Miskolc környéke...
Biszex ,perverz macis 48 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Csak perverz hölgyek, párok!
Mobilis vagyok
Mobilis vagyok
Sziasztok
Szivesen lennék egy pár házibarátja Heves vagy Nógrád megyében
Hétköznap napközben van szabadidőm autóm van tudok utazni
Szivesen lennék egy pár házibarátja Heves vagy Nógrád megyében
Hétköznap napközben van szabadidőm autóm van tudok utazni
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

sziasztok. Rotterdamban keresek olyan hölgyet aki szeretné kipróbálni két férfival.
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg holgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján útvonalon vagy azok közelében. Ma délután akár vagy egyeztessünk időpontot.
Sziasztok, Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti ha egyszerre több férfi is résztvesz a szexben.
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Max 25 éves bisex fiút keresünk fogadni tudunk Kecskemét mellett
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Sziasztok!
Holnapi napon délután ( kedd délután) új barátot szeretnénk megismerni.
Első alkalommal csak ismerkedés lenne. Telefonon felhívunk találkozó előtt, hogy biztos lehess benne, mi pár vagyunk.

Holnapi napon délután ( kedd délután) új barátot szeretnénk megismerni.
Első alkalommal csak ismerkedés lenne. Telefonon felhívunk találkozó előtt, hogy biztos lehess benne, mi pár vagyunk.