Idős pár házibarátja lennék...Pécs
Holnapra keresek párt

Extrém túlsúlyos, 200 kg feletti nő házibarátja, háziszolgája lennék. Mindent megtennék egy ekkora nőért.
Sziasztok!
Fiatalos 30as sportos férfi vagyok.Ismerkednék párral hosszabb távra Pest megyén belül.Barátság, programok, jó szex lenne a cél.
Fiatalos 30as sportos férfi vagyok.Ismerkednék párral hosszabb távra Pest megyén belül.Barátság, programok, jó szex lenne a cél.
Akár most is.
(Ez egy válasz BAZpar40 üzenetére (2024. 01. 05. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Miskolcon Masször, estére??
hazibarátja lennék hölgyeknek pároknak irj privit
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna

Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok
Szombaton estére keresünk fiút,fiúkat.Korhatár max 26 èves kor ig.
Kizárólag heteró alapon ès Budapesten.
Szombaton estére keresünk fiút,fiúkat.Korhatár max 26 èves kor ig.
Kizárólag heteró alapon ès Budapesten.
Házibarát lennék 48 éves ápolt , mácis pasi vagyok! Többesben van tapasztalatom! Mobilis vagyok!
Párhoz csatlakoznék,hosszútávra. Enyhe bi dolgokban benne vagyok,imádom a teleélvezet,spermás puncit,ciciket tisztára nyalni! Ha nektek is bejön ez a fajta élvezet,keressetek bizalommal! Kor 20- 48 ig.
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Idős párhoz csatlakoznék,Pécs és környékén
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján útvonalon vagy azok közelében. MA délután vagy este !
Sziasztok!
Házibarátot keresünk levelet PM be.
Házibarátot keresünk levelet PM be.
Sziasztok Kedves Párok! Boldog Új Évet Kívánok! Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!