Sziasztok! Valós , komoly párral ismerkednék hosszabb távra, ha lehet.Privátban a többit.Köszönöm!
Sziasztok.
43 éves (172/70, méretem átlagos, kb. 15/4cm), igényes, diplomás és humoros férfiként szívesen ismerkednék szimpi házaspárral
Nem vagyok egyedülálló, titokban és diszkréten keresek, ezt jobb tisztázni az elején.
Hosszútávra keresek, egyetlen partnert, "monogám" kapcsolathoz.
Szívesen kényeztetek, magas szexkultúrával rendelkezem és kiválóan tudok alkalmazkodni.
A finom, gyengéd, kényeztetős szexet szeretem, olyan kapcsolatot keresek hosszútávon, ahol is a hölgy kielégitése után hangos, intenziv élvezéssel lövellném ki magamból nagy mennyiségű, forró spermámat.
Amennyiben érdekes lehetek, várom leveleteket.
43 éves (172/70, méretem átlagos, kb. 15/4cm), igényes, diplomás és humoros férfiként szívesen ismerkednék szimpi házaspárral
Nem vagyok egyedülálló, titokban és diszkréten keresek, ezt jobb tisztázni az elején.
Hosszútávra keresek, egyetlen partnert, "monogám" kapcsolathoz.
Szívesen kényeztetek, magas szexkultúrával rendelkezem és kiválóan tudok alkalmazkodni.
A finom, gyengéd, kényeztetős szexet szeretem, olyan kapcsolatot keresek hosszútávon, ahol is a hölgy kielégitése után hangos, intenziv élvezéssel lövellném ki magamból nagy mennyiségű, forró spermámat.
Amennyiben érdekes lehetek, várom leveleteket.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!///////!!!!!
Ma estére keresek igényes párt vagy hölgyet kalandozásra heteró alapon! 46 éves igényes pasi! Utazni tudok Budapest 100 km körzetben!
Szentendrei ötvenes párként sportos, enyhén bi pasit keresünk a korosztályunkból! ...kis farok előny! ...egyéb programokra, pl utazás, nudizás, stb is....
Kaposvári 50 év feletti hölgy aki nyitott, diszkrét férfit akar akár harmadiknak? Hely kell. Privire írj!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Sziasztok

Sziasztok!
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Ma délután este valaki Veszprémben vagy környéken egy talira? Kényeztetnék, szopnék, stb.
Helyem van, de utazni is tudok, írj bátran

Sziasztok. Kifejezetten orál centrikus Biszex Párral ismerkednék! Kérem csak Párok mert számomra csak Párral az az Hölgy jelenlétében valósul meg a Biszex varázsa!
Szentendrei ötvenes párként sportos, enyhén bi pasit keresünk a korosztályunkból! ...kis farok előny! ...egyéb programokra, pl utazás, nudizás, stb is....
Szép napot. Tartós hosszútávú házibarát állást keresek.
Csak olyan párok akik tisztában vannak a házibarát szó fogalmával!
Csak olyan párok akik tisztában vannak a házibarát szó fogalmával!
Izgalmas estét. Hát ha nem találtok partnert, én szívesen jelentkeznék , igaz közepes mérettel élek.
(Ez egy válasz Zoan7981 üzenetére (2024. 01. 26. péntek 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 26. péntek 19:51

Sziasztok.
Ma estére (22:00) után keresünk egy ápolt,nemdohányzó,valóban nagy méretű (18 centitől felfelé)pasit.
Szeress nyalni hosszasan. Pasik között enyhe bi lehetséges,de nem feltétel.
Hölgytagunk enyhén molett.
Arcképet,és intim képet fogunk kérni,ha ezzel nem tudsz azonosulni akkor nem minket keresel.
Ma estére keresünk a megjelölt időpontban. Nem holnap,nem jövőhéten,nem délután,nem reggel.Kérlek csak akkor írj ha jó a fent leírt időpont
Ma estére (22:00) után keresünk egy ápolt,nemdohányzó,valóban nagy méretű (18 centitől felfelé)pasit.
Arcképet,és intim képet fogunk kérni,ha ezzel nem tudsz azonosulni akkor nem minket keresel.
Ma estére keresünk a megjelölt időpontban. Nem holnap,nem jövőhéten,nem délután,nem reggel.Kérlek csak akkor írj ha jó a fent leírt időpont
01.26. este párt fogadnék Budapesten a III. kerületben. Igényes ápolt nagy méretű cuckold kedvelő pasi vagyok.privátban írjatok
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok..üdv.
Sziasztok.
Üdv! Egyedül álló, univerzális időbeosztással, saját egzisztenciával rendelkező dominánsabb férfi vagyok! Párok, Hölgyek hosszútávú szexpartnere lennék
Sok sikert mindenkinek!