Írtam p.ü.
(Ez egy válasz nézelődök üzenetére (2024. 01. 29. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 29. hétfő 19:56

Budapesten fogadni tudó partnert keresünk.Esetleg ha lenne megbízható barátod,többen jobb ....privátban írj
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Budapesten fogadni tudó partnert keresünk.Esetleg ha lenne megbízható barátod,többen jobb ....privátban írj
Sziasztok!
Budapesten ,heteró pár játszótársa lennék!
Valóban nagy cerkával..
Budapesten ,heteró pár játszótársa lennék!
Valóban nagy cerkával..
Írtam nektek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 29. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 29. hétfő 08:09
Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Még mindig keressük a leendő hàzibaràtunkat! 28 és 45 év között, lehetőleg a közelből!
Sziasztok! Még mindig keressük a leendő hàzibaràtunkat! 28 és 45 év között, lehetőleg a közelből!
Szerdan éjszaka keresek partnert nö bipár bi férfi helyem nincs kocsim van Szolnok Budapest között hely kell.irj privátba
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
sziasztok házibarátot keresnénk csak sz sz beregből nősek ne csokkk
Szép Napot! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni az adatlapom alapján lehetőleg tartósabb kapcsolat kialakítása reményében!
Kiadó üresedés miatt --Házibarát --állás . Kitartás , keménység , kellemes méret , tapasztalat előny .A munka kellemes és élvezetes , fizetés természetben azonnal és helyben .
Sziasztok! Valós , komoly párral ismerkednék hosszabb távra, ha lehet.Privátban a többit.Köszönöm!
Sziasztok.
43 éves (172/70, méretem átlagos, kb. 15/4cm), igényes, diplomás és humoros férfiként szívesen ismerkednék szimpi házaspárral
Nem vagyok egyedülálló, titokban és diszkréten keresek, ezt jobb tisztázni az elején.
Hosszútávra keresek, egyetlen partnert, "monogám" kapcsolathoz.
Szívesen kényeztetek, magas szexkultúrával rendelkezem és kiválóan tudok alkalmazkodni.
A finom, gyengéd, kényeztetős szexet szeretem, olyan kapcsolatot keresek hosszútávon, ahol is a hölgy kielégitése után hangos, intenziv élvezéssel lövellném ki magamból nagy mennyiségű, forró spermámat.
Amennyiben érdekes lehetek, várom leveleteket.
43 éves (172/70, méretem átlagos, kb. 15/4cm), igényes, diplomás és humoros férfiként szívesen ismerkednék szimpi házaspárral
Nem vagyok egyedülálló, titokban és diszkréten keresek, ezt jobb tisztázni az elején.
Hosszútávra keresek, egyetlen partnert, "monogám" kapcsolathoz.
Szívesen kényeztetek, magas szexkultúrával rendelkezem és kiválóan tudok alkalmazkodni.
A finom, gyengéd, kényeztetős szexet szeretem, olyan kapcsolatot keresek hosszútávon, ahol is a hölgy kielégitése után hangos, intenziv élvezéssel lövellném ki magamból nagy mennyiségű, forró spermámat.
Amennyiben érdekes lehetek, várom leveleteket.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!///////!!!!!
Ma estére keresek igényes párt vagy hölgyet kalandozásra heteró alapon! 46 éves igényes pasi! Utazni tudok Budapest 100 km körzetben!
Szentendrei ötvenes párként sportos, enyhén bi pasit keresünk a korosztályunkból! ...kis farok előny! ...egyéb programokra, pl utazás, nudizás, stb is....
Kaposvári 50 év feletti hölgy aki nyitott, diszkrét férfit akar akár harmadiknak? Hely kell. Privire írj!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Sziasztok