Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Sziasztok!
Igényes,sportos pasi vagyok!
Idősebb párok házi barátja lennék!
Igényes,sportos pasi vagyok!
Idősebb párok házi barátja lennék!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok lányok hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak vagy beszélnélgetnél. Akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Párt keresek Csongrád megyéből hosszabb távra rendszeres találkozásokhoz a hölgy még nagyobb örömére.
Lakás és kocsi van, egyedül élek, maximálisan ápolt vagyok, és barátságos jókedvű hapsi vagyok.
Privit várok..
Lakás és kocsi van, egyedül élek, maximálisan ápolt vagyok, és barátságos jókedvű hapsi vagyok.
Privit várok..
Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja Pest megyén belül. hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja Pest megyén belül. hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Sziasztok.Házibarát lennék.Írj Privátba.
Sziasztok!
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Írtam p.ü.
(Ez egy válasz nézelődök üzenetére (2024. 01. 29. hétfő 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 29. hétfő 19:56

Budapesten fogadni tudó partnert keresünk.Esetleg ha lenne megbízható barátod,többen jobb ....privátban írj
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Budapesten fogadni tudó partnert keresünk.Esetleg ha lenne megbízható barátod,többen jobb ....privátban írj
Sziasztok!
Budapesten ,heteró pár játszótársa lennék!
Valóban nagy cerkával..
Budapesten ,heteró pár játszótársa lennék!
Valóban nagy cerkával..
Írtam nektek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 29. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 29. hétfő 08:09
Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Még mindig keressük a leendő hàzibaràtunkat! 28 és 45 év között, lehetőleg a közelből!
Sziasztok! Még mindig keressük a leendő hàzibaràtunkat! 28 és 45 év között, lehetőleg a közelből!
Szerdan éjszaka keresek partnert nö bipár bi férfi helyem nincs kocsim van Szolnok Budapest között hely kell.irj privátba
sziasztok házibarátot keresnénk csak sz sz beregből nősek ne csokkk