Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok! 35 éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok nőkkel vagy párokkal találkoznék, Budapesten a mai napon alkalmi vagy hosszabb távon is érdekel. Több infó és kép privátba.
Idösebbpár barátjalennék akármindkétfél örömére,kor alkatmellékes ápoltságfontos.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.

Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt.
Keressetek bizalommal!
Komáromi vagyok
(Ez egy válasz Negyvenesnő üzenetére (2023. 07. 08. szombat 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok.
Nagyon örülnék, ha egy kedves pár házi barátja lehetnék. Ha van ilyen pár, beszéljük privátba! Maximális diszkréciót biztosítok, és kérek.
Nagyon örülnék, ha egy kedves pár házi barátja lehetnék. Ha van ilyen pár, beszéljük privátba! Maximális diszkréciót biztosítok, és kérek.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok,
Sportos, magas, ápolt és nagyon igényes borotvált srác vagyok. Nőkkel és párokkal (kellő tapasztalattal rendelkezem) ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából. Normális és egészséges határokon belül nyitott vagyok. Átmenetileg hellyel nem rendelkezem, de mobilis vagyok, Most péntek v szombat esti találkozó alternatívával. Cegléd-Abony-Szolnok kke.
Üdv, Imi
Sportos, magas, ápolt és nagyon igényes borotvált srác vagyok. Nőkkel és párokkal (kellő tapasztalattal rendelkezem) ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából. Normális és egészséges határokon belül nyitott vagyok. Átmenetileg hellyel nem rendelkezem, de mobilis vagyok, Most péntek v szombat esti találkozó alternatívával. Cegléd-Abony-Szolnok kke.
Üdv, Imi
Szigetszentmikloson 38/39 éves pár hosszú távra házibarátot keres. Lehetsz aktív bi is de nem feltétel! Viszont ami fontos, hogy klassz farkad legyen ( minimim 17-től felfelé) Kérlek titeket csak olyan jelentkezzen aki elfogadja, hogy elösször velem beszél és ha úgy ítélem meg akkor lépünk tovább és beszélhet a párommal is! Ez fontos mert rengeteg a kamu ember és tényleg egy normális srácot szeretnénk! 30-50 között, átlagos testalkat mert mi sem vagyunk agyon gyurva
! Amennyiben ezek a feltételeknek úgy erzed megfelelnél és betudod tartani a játékszabályokat akkor írj! De csak akkor! Hosszú távra keresünk egy “barátot extrakkal”! Nem csak baszni kellesz hanem fontos a kellemes időtöltés is számunkra! Írj ha magadra ismertél és folytassuk!

Kecskeméti pár oda adó házibarátja lennék
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Punci nyalás, szendvics szex vagy amit szeretnétek! Képet nem küldözgetek. Személyes tali, ha minden szimpi, jöhet a folytatás! Győr
Ma vagy holnap estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Mai napra vagy csütörtök vagy péntek reggeltől estig bármikor jó !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne