Sziasztok!
Lányt,párt keresnék!Adatlap kitöltve! Dunaújváros-Szekszárd+környéke
Lányt,párt keresnék!Adatlap kitöltve! Dunaújváros-Szekszárd+környéke
Miskolci idősebb pár házibarátja lennék. Helyem is van
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Sziasztok két 40 éves pasi csatlakozna párokhoz hetero alapon a hölgy örömére. Csak dölj hátra és nézd ahogy dugjuk kényeztetünk a párod barátnöd. Vagy szálj be. Lehetöleg Pest megye. Írj privátban
Sziasztok!
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Jól szituált, nem független bi pasi vagyok.
Keresek olyan párokat, akik szeretnének bevonni egy bi pasit a játékukba.
Szívesen kényeztetem mindkettőtöket, amíg Ti egymással vagytok elfoglalva.
Ha csak kíváncsiak vagytok, és ki szeretnétek próbálni, állok rendelkezésetekre.
Szívesen kényeztetlek Titeket egyoldalúan, most a ti örömötök legyen a fontos.
Tabuk nélkül, “bárhova”élvezéssel a végén.
Mivel nem vagyok független, ezért a diszkréció 100%-ban adott.
Vas Megye!
T.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok.
40 es párként keresünk házibarátot,aki megfelel az alábbi elvárásoknak:
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
35 -55 éves (Nincs kőbe vésve,de ez a preferált korosztály.
Ápolt,önmagára igényes
Intim mérete minimum 18 cm ,de minél nagyobb annál jobb
Tud utazni
Ráér péntek vagy szombat esténként jellemzően 23:00-03:00 között.(csak ebben az idöben)
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Ha esetleg enyhe bisex dolgok felé nyitott az csak hab a tortán,de nem feltétel.
Mivel rengeteg felesleges levelezésen vagyunk túl,kérjük csak azok írjanak akik megfelelnek a fent leírtaknak,és tisztában van a saját adottságaival,lehetőségeivel.
Mi érden lakunk itt kerűlne sor a találkozókra
40 es párként keresünk házibarátot,aki megfelel az alábbi elvárásoknak:
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
35 -55 éves (Nincs kőbe vésve,de ez a preferált korosztály.
Ápolt,önmagára igényes
Intim mérete minimum 18 cm ,de minél nagyobb annál jobb
Tud utazni
Ráér péntek vagy szombat esténként jellemzően 23:00-03:00 között.(csak ebben az idöben)
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Ha esetleg enyhe bisex dolgok felé nyitott az csak hab a tortán,de nem feltétel.
Mivel rengeteg felesleges levelezésen vagyunk túl,kérjük csak azok írjanak akik megfelelnek a fent leírtaknak,és tisztában van a saját adottságaival,lehetőségeivel.
Mi érden lakunk itt kerűlne sor a találkozókra
sziasztpk. ma estére keresek párt pest megye illetve nógrás megye.
Privát?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 05. hétfő 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 05. hétfő 16:42
Törölt felhasználó (4716537)

Sziasztok!
Házibarátot keresünk hosszútávra
Napközben ráérők neee
Nem baj ha párkapcsolatban vagy....

Napközben ráérők neee
Sziasztok!
Napközben ráérők neee

Napközben ráérők neee
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hölgy örömére! Punci nyalás, szendvics szex vagy amit szeretnétek! Képet nem küldözgetek, személyes tali! Győr.
Sziasztok! Olyan párt, illetve nőt keresek, akik kifejezetten az extra nagy intimet kedvelik!

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja Pest megyén belül. hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja Pest megyén belül. hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla
cuckold jelleggel is...
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla

Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Sziasztok párhoz ma csatlakoznék napközben. Bács Kiskun.
Sziasztok! Valós , komoly párral ismerkednék hosszabb távra, ha lehet.Privátban a többit.Köszönöm!
Roma srácot keresek Gyömrő környéke