Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ne habozz!
Adatlapom ha tetszik írj nekem.
Lehet hogy egymást keressük!
Ne habozz!
Adatlapom ha tetszik írj nekem.
Lehet hogy egymást keressük!
Sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott parok? Vállalok masszírozást is yóni és lingam erotikus stílusban ! Pest és pestmegyében gondolkodok....
Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Sopronban ismerkednék... (Főleg az adatlapom alapján.) Ha írtok, inkább privátban...
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Üdv! Párral ismerkednék
Enyhe Bi is lehet

Szombat este taliznánk budapesten szimpi párral pasival akivel flörtölhetünk nem szex .disco.bár.mesztelenkedés.közös maszti ha van bármi ötleted jelentkezz és talizzunk.várjuk leveled.
Erika
Erika
Szép Napot!Orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös kézi és orális kényeztetés a pár mindkét tagjával! Örülnék ha hosszú távon működne!! Kérem csak és kizárólag Párok érdekelnek !
Ha úgy érzed, hogy túl sok lenne számodra a látvány, hogy egy hatvanas úr megbassza a feleségedet, viszont izgatna, ha a szemed előtt tapogatná, csókolgatná a meztelen testét, és utána a hatvanas úr részt venne az érintésben. simogatásban, akkor szívesen ismerkednék veletek. Baráti alapon, kölcsönös szimpátia és kulturált magatartás szükséges. Előnyben Budapest, Gyula, Békéscsaba.
Sziasztok!
Házibarátot keresünk de kérem szépen, hogy figyelmesen olvasd el!
40 éves pár vagyunk Szigetszentmiklósról!
Szóval vagy tudj utazni vagy környékbeli legyél!
A szó szoros értelmében házibarátot keresünk és nem egy gyors menetre gondoltunk!
Hosszú távon gondolkodunk és diszkrét megbízható ember jöhet csak szóba!
Fogadd el, hogy előszőr velem ismerkedsz és ha úgy ítélem akkor tovább engedlek a párom irányában amolyan szűrőként lennék az elején!
Lehet bi és hetero is mert nálunk minden játszik! Életkor 38-50 között!! Méret 17-18-tól felfelé!! Kérelk csak akkor írj ha valóban szeretnél a “barátunk”lenni és nem csak poénból írogatsz mert mi nem levelező partnert keresünk! Tartalmas baráti kapcsolatot akarunk amibe belefér, hogy lefekszel velünk! A bi dolog nem kötelező ez csak egy plusz opció! Én passzív bi vagyok! Tiszták és ápoltak! Írj ha magadra ismersz a leírásban!
Házibarátot keresünk de kérem szépen, hogy figyelmesen olvasd el!
40 éves pár vagyunk Szigetszentmiklósról!
Szóval vagy tudj utazni vagy környékbeli legyél!
A szó szoros értelmében házibarátot keresünk és nem egy gyors menetre gondoltunk!
Hosszú távon gondolkodunk és diszkrét megbízható ember jöhet csak szóba!
Fogadd el, hogy előszőr velem ismerkedsz és ha úgy ítélem akkor tovább engedlek a párom irányában amolyan szűrőként lennék az elején!
Lehet bi és hetero is mert nálunk minden játszik! Életkor 38-50 között!! Méret 17-18-tól felfelé!! Kérelk csak akkor írj ha valóban szeretnél a “barátunk”lenni és nem csak poénból írogatsz mert mi nem levelező partnert keresünk! Tartalmas baráti kapcsolatot akarunk amibe belefér, hogy lefekszel velünk! A bi dolog nem kötelező ez csak egy plusz opció! Én passzív bi vagyok! Tiszták és ápoltak! Írj ha magadra ismersz a leírásban!
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék.
Kellemes méret.
Párokkal ismerkednék.
Kellemes méret.
Sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott parok? Vállalok masszírozást is yóni és lingam erotikus stílusban ! Pest és pestmegyében gondolkodok....
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi infok adatlapomon Bp. és környéke
Uni bi pasi párokhoz csatlakozna.
Sziasztok !
Ma este Budapesten nőt kényeztetnék a 23cm es cerkámmal !
Ma este Budapesten nőt kényeztetnék a 23cm es cerkámmal !
Sziasztok. Észak-Dunántúli régióban mai naptól Vasárnap estig párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, 3-as vagy cuckold sex témában. Van tapasztalatom.
Ezen a környéken pihenő, vagy lakó párt szívesen meglátogatnék, utazás nem jelent gondot.
177/75, intelligens, ápolt hetero pasi vagyok, kérlek nézzetek adatlapot, Viber elérhetőség előny.
Ezen a környéken pihenő, vagy lakó párt szívesen meglátogatnék, utazás nem jelent gondot.
177/75, intelligens, ápolt hetero pasi vagyok, kérlek nézzetek adatlapot, Viber elérhetőség előny.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék
Hello. Hölgy részére keresek egy jóképű masszőrt. Este 22 óra utáni tudnánk fogadni.
Elérhetőséget privatvan kérnék.
Elérhetőséget privatvan kérnék.
50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk a korosztályunkból! (csak ha van fent rólad is kép)