Szép estét!
Párt keresek Félegyháza és környékén, akik színesítenék együttléteiket egy fiatal pasival.
Privát üzenetben jelentkezzetek
Párt keresek Félegyháza és környékén, akik színesítenék együttléteiket egy fiatal pasival.
Privát üzenetben jelentkezzetek

Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet. Budapest vagy Pest megye...
Nem független, jól szituált bi pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok,fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet. Budapest vagy Pest megye...
Sziasztok. Ma este pár vagy egyedülálló Nő? Budapest vagy környéke...mobilis vagyok. Adatlapomon info,képek megtalálhatóak. Üzenetet írj/írjatok.

Idösebb biszexpár barátja lennék hatiis akarjátok.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, intim masszázs, punci nyalás vagy amit szeretnétek! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Masszázs, intim masszázs, punci nyalás vagy amit szeretnétek! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Sziasztok!
Házibarátot keresünk párom részére.
Házibarátot keresünk párom részére.
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi infok adatlapomon Bp. és környéke
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
sziasztok,szexpartneremet keresem Rotterdamban, házhoz megyek de van helyem is.
Meztelenkedést, nudit is kedvelő, értelmes párral ismerkednék Sopronban. "Csak" kukkolás is ok.
Meztelenkedést, nudit (is) kedvelő értelmes, kedves párral ismerkednék Sopronban."Csak" kukkolás is ok.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Párokat kukkolnék szex közben / hölgyet maszti közben / Házibarát lennék csak is hosszútávra érdekel megbízható pár !!!!!
Kedves Párok!
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
sziasztok! nyiregyhaza-újfehértó környékéről lány-nő esetleg pár,ma estére,vagy holnap estére?
Sziasztok!
Továbbra is keressük azt az igényes, ápolt, sportos, intelligens, jóképűnek mondható pasit, aki akár hosszabb távon is szórakoztatná a hölgy tagot.
Kérlek, akkor írj, ha ezen tulajdonságok alapján magadra ismersz. Fotót kérni fogunk, a szimpátia fontos!
Továbbra is keressük azt az igényes, ápolt, sportos, intelligens, jóképűnek mondható pasit, aki akár hosszabb távon is szórakoztatná a hölgy tagot.
Kérlek, akkor írj, ha ezen tulajdonságok alapján magadra ismersz. Fotót kérni fogunk, a szimpátia fontos!
Sziasztok! Bi pasi vagyok. Bi párok/ bi házaspárok házi barátja lennék hosszú távon.
Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
Sziasztok! Ápolt, intelligens férfiként párhoz csatlakoznék kellemes hármas élvezetekre, akár mindkettőtök örömére is. Helyem van Pécsett a belvárosban. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám
Sopronban házibarátkoznék intelligens hölgynél vagy párnál.