Sziasztok nem lenne rossz
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 23. szombat 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 23. szombat 15:05
Törölt felhasználó (4418042)

Sziasztok komoly 3as baráti kapcsolatra keresünk 40 év körüli független ápolt férfit.
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Sziasztok komoly 3as baráti kapcsolatra keresünk 40 év körüli független ápolt férfit.
Sziasztok. Nyíregyházi pár házibarátja lennék.
Sziasztok !
Budapesten extra mérettel hosszú távra, heteró alapon játszótársat keresek !
Nők, heteró párok levelét várom!
Budapesten extra mérettel hosszú távra, heteró alapon játszótársat keresek !
Nők, heteró párok levelét várom!
Sziasztok. Párral ismerkednék!!!
MA EGÉSZ NAP TUDUNK UTAZNI DE FOGADNI IS
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk
Tapasztalatlan, de nagyon lelkes férfiként keresek házaspárt mindkét fél örömére, tehát ahol a férfi is igényelné hogy kényeztessem. Imádom kényeztetni a női és férfi testet is egyaránt. Természetesen kölcsönös férfias játékokban is benne lennék.
Hosszútávú, szép diszkrét kapcsolatot keresek, időnként szivesen találkozom és kényeztetem csak a férfit is.
Igényes, diplomás férfi vagyok és nagyon ápolt. Átlagos alkatom és méretem van.
Passzív biszex vagyok, a bizalom kialakulása után a férfitagot finoman és élvezetesen leszopnám és nyelném a gecijét...
Hosszútávú, szép diszkrét kapcsolatot keresek, időnként szivesen találkozom és kényeztetem csak a férfit is.
Igényes, diplomás férfi vagyok és nagyon ápolt. Átlagos alkatom és méretem van.
Passzív biszex vagyok, a bizalom kialakulása után a férfitagot finoman és élvezetesen leszopnám és nyelném a gecijét...

Sziasztok 34 éves pár vagyunk hármasra keresünk pasit lehetőleg a mi korosztályunkból, komoly baráti kapcsolatot szeretnénk.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Sziasztok,szombat éjszaka kalandozni vágyó pár esetleg!?
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Kikapcsolódási lehetőséget keresek a Tiszaújváros, Budapest, Szekszárd útvonalon az autópálya mentén, környékén... Kizárólag hetero alapon, a mai nap folyamán.
Kikapcsolódási lehetőséget keresek a Tiszaújváros, Budapest, Szekszárd útvonalon az autópálya mentén, környékén... Kizárólag hetero alapon, a mai nap folyamán.
Orálmániás pasi, párral barátkozna, ismerkedne testközelből is

Sziasztok! Hàzibarátnak keresünk egy intelligens, megbízható, normàlis, hozzànk hasonlóan laza, vicces férfit, 28 és 45 éves kor között! Lehetőleg a közelünkből!
Szentendrei 50-es párként keresünk enyhén bi házibarátot a korosztályunkból!!! ...csak fotóval
Sopronban házibarátkoznék
...akár hosszabb távon is.

Sziasztok
VALÓS párral ismerkednék Veszprém vármegye,és környéken…
Moto
VALÓS párral ismerkednék Veszprém vármegye,és környéken…

Moto