Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére, hosszú távon keresek egy párt! A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok akkor jöhet a folytatás! Győr!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Keresem azt a csinos, intelligens Kecskeméti párt, akik házibarátot keresnek hetero alapon. Privátban keress kérlek!
Sziasztok ! Párokat= / férfi + nő/ vagy csak hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, dugás közbeni punci nyalás , cuckold szex ,láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /itt a jó idő szabadban szex is érdekel !!! Hosszútávra csak ///
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.50-70 közti hölgyet,párt is keresek.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.50-70 közti hölgyet,párt is keresek.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Sziasztok lányok hölgyek ismerkedés camozás beszélgetés skype rodger.rodger2
Sziasztok.
Olvass figyelmesen, a nem megfelelő jelentkezők biztosan nem kapnak választ!
45 év feletti igényes és ápolt férfit keresünk házibarátnak kizárólag hosszútávra! Elvált, vagy özvegy férfi lenne az ideális, legyen szabadidőd MINDEN hétvégén!
Előnyt élvezel, ha férfias vagy és szőrös a tested, illetve ha dúsan szőrös a fanszőrzeted is. Nálunk kifejezetten a kisebb farok a nyerő, 8-13cm az ideális, 16cm felett semmiképpen ne irj! Nagy potencia és sok geci elvárt, nagy előny ha többlövetű vagy!
Hétvégente legyen szabadidőd, péntek és/vagy szombat este, éjszaka (ittalvás megoldott)
Csak a közelünkből keresünk (max. 100km)
Olyan pasit keresünk, aki imádja a szexet, de elhanyagolt. Legyen benned egészséges perverzitás, légy nyitott a nem hétköznapi, nagyon izgalmas dolgokra is! Ja, és főleg izgasson a forró cigány pina!
Olvass figyelmesen, a nem megfelelő jelentkezők biztosan nem kapnak választ!
45 év feletti igényes és ápolt férfit keresünk házibarátnak kizárólag hosszútávra! Elvált, vagy özvegy férfi lenne az ideális, legyen szabadidőd MINDEN hétvégén!
Előnyt élvezel, ha férfias vagy és szőrös a tested, illetve ha dúsan szőrös a fanszőrzeted is. Nálunk kifejezetten a kisebb farok a nyerő, 8-13cm az ideális, 16cm felett semmiképpen ne irj! Nagy potencia és sok geci elvárt, nagy előny ha többlövetű vagy!
Hétvégente legyen szabadidőd, péntek és/vagy szombat este, éjszaka (ittalvás megoldott)
Csak a közelünkből keresünk (max. 100km)
Olyan pasit keresünk, aki imádja a szexet, de elhanyagolt. Legyen benned egészséges perverzitás, légy nyitott a nem hétköznapi, nagyon izgalmas dolgokra is! Ja, és főleg izgasson a forró cigány pina!
Sziasztok
Ma estére keresünk pasit .
Pestmegye, max 45 éves ,roma nem és túlsúlyos is kizáró ok!
Utazni nem tudunk ,helyünk van!
18 cm felett! Gumit nem szeretjük ! Bird sokáig a szexet és az is jó ha többször is eltudsz élvezni! Szeretjük a puncibaélvezést
csak ma éjjelre!!!
Ma estére keresünk pasit .
Pestmegye, max 45 éves ,roma nem és túlsúlyos is kizáró ok!
Utazni nem tudunk ,helyünk van!
18 cm felett! Gumit nem szeretjük ! Bird sokáig a szexet és az is jó ha többször is eltudsz élvezni! Szeretjük a puncibaélvezést

Olyan párt vagy hölgyet keresek, akinek a délelőtti találkozó a jó és egy intelligens, ápolt pasit keres!
Nyitott vagyok sok mindenre, enyhe bi is oké!
Cuckolban, kukkolásban is benne vagyok!
Üdv A
Nyitott vagyok sok mindenre, enyhe bi is oké!
Cuckolban, kukkolásban is benne vagyok!
Üdv A
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Igényes párok minden kívánságát örömmel teljesíteném. Írjatok privátban, ha lenne olyan vágyatok amit szívesen átélnétek!
Szia, hát ez nagyon érdekesen hangzik.
(Ez egy válasz Gaborello üzenetére (2024. 04. 06. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 16:10

Szia. . Olyan házaspárral ismerkednék ahol a férj tudtával ismerkedhetnék a feleséggel. Olyannal is beszélgetnék erről akit izgat a téma.
Szia. . Olyan házaspárral ismerkednék ahol a férj tudtával ismerkedhetnék a feleséggel. Olyannal is beszélgetnék erről akit izgat a téma.
sziasztok,szexpartneremet keresem Rotterdamban, házhoz megyek de van helyem is.
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, hölgy játszótársa lennék !
Dugasd a nődet egy igazán nagy farkú pasival ....
Budapesten ,heteró alapon pár, hölgy játszótársa lennék !
Dugasd a nődet egy igazán nagy farkú pasival ....
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /
)(
)(
Sziasztok!
Győrből és környékéről ismerkednék! Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Győrből és környékéről ismerkednék! Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok. Normális ,ápolt házaspár házibarátja lennék. távolság nem gond. de helyem is van.
Ápolt,hetero pasi vagyok ,nagy intimmel.
Ápolt,hetero pasi vagyok ,nagy intimmel.
Szép Napot!Orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös kézi és orális kényeztetés a pár mindkét tagjával! Örülnék ha hosszú távon működne!! Kérem csak és kizárólag Párok érdekelnek !