Bocsi, de messze vagy
(Ez egy válasz wedgar üzenetére (2024. 04. 09. kedd 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Engem érdekelne.
(Ez egy válasz FreeBb üzenetére (2024. 04. 09. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 09. kedd 16:47

Szia! Ha a párom előtti kettes is érdekel írj ránk. Kecskemét mellett vagyunk
Szia! Ha a párom előtti kettes is érdekel írj ránk. Kecskemét mellett vagyunk
(Ez egy válasz freeszex3 üzenetére (2024. 04. 09. kedd 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok,
Debrecen és környékén szivesen lennék egy intelligens párnak házibarátja. Részletekért kérlek keress privát üzenetben.
Debrecen és környékén szivesen lennék egy intelligens párnak házibarátja. Részletekért kérlek keress privát üzenetben.
Sziasztok házibarátot keresünk hosszú távra 30-40 közötti korosztályból, átlag intim mérettel.barátság extrákkal alapon.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
sziasztok
(házas)párral vagy hölggyel szívesen ismerkednék amolyan barátság extrákkal kapcsolatra 25 éves sportos potens független nem dohányzó normális hetero pasi vagyok ha szükséges találkahellyel
(házas)párral vagy hölggyel szívesen ismerkednék amolyan barátság extrákkal kapcsolatra 25 éves sportos potens független nem dohányzó normális hetero pasi vagyok ha szükséges találkahellyel
Sziasztok. Nagy farkat kedvelő hölgy ,vagy ilyen hölgytagú pár házibarátja lennék.
Sziasztok !! Ismerkedni szeretnénk ha lehet hosszabb távra egy férfias férfivel aki úgy mond második párja lenne a nejemnek és hát a többi részletét privin vagy levélben beszéljük meg ! Ideális az a jelölt aki legalább 175 magas vagy magasabb és a boxerében olyan dolgot hord ami nem átlagos ! Üdvözlettel Kata és Zoli
Sziasztok, párok!
Amennyiben egy olyan pasit kerestek, mint én, örömmel ismerkednék. Csak kulturált, budapesti párok társaságát keresem, akik nem akarnak ajtóstul a házba ronta(t)ni
Amennyiben egy olyan pasit kerestek, mint én, örömmel ismerkednék. Csak kulturált, budapesti párok társaságát keresem, akik nem akarnak ajtóstul a házba ronta(t)ni

Szép Napot!Orál centrikus Bi Párral ismerkednék ahol alap a kölcsönös kézi és orális kényeztetés a pár mindkét tagjával! Örülnék ha hosszú távon működne!! Kérem csak és kizárólag Párok érdekelnek !
Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére, hosszú távon keresek egy párt! A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok akkor jöhet a folytatás! Győr!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Keresem azt a csinos, intelligens Kecskeméti párt, akik házibarátot keresnek hetero alapon. Privátban keress kérlek!
Sziasztok ! Párokat= / férfi + nő/ vagy csak hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, dugás közbeni punci nyalás , cuckold szex ,láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /itt a jó idő szabadban szex is érdekel !!! Hosszútávra csak ///
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.50-70 közti hölgyet,párt is keresek.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.50-70 közti hölgyet,párt is keresek.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet