sziasztok
Mátészalka -Nyíregyháza vonalon ismerkednék hetero vagy biszex párokkal,hölgyekkel
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
helyem és autóm van
írjatok,ismerkedjünk
Mátészalka -Nyíregyháza vonalon ismerkednék hetero vagy biszex párokkal,hölgyekkel
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
helyem és autóm van
írjatok,ismerkedjünk
Sziasztok!
Férfit keresünk az asszonnyal, aki időnkét meglátogatna minket. Vannak kizáró okok: dohányzás, bajusz-szakáll, erős test szőrzet. Korban kb 35-50 közötti, normál testalkat. Az hölgyről: szőke haj, kék szem, 166 magasság, kicsit erősebb testalkat, nagy cicik. Mivel hosszú távban gondolkodunk, egy idő után elhagynánk az óvszert, akinek ez gond, sorry... Pest megyében vagyunk, Bp felett. Aki hasonló dolgokban töri a fejét, írjon üzit. Képet fogunk kérni e-mailban, és a hölgy dönt. Pontosítás majd menet közben. Köszi a figyelmet.
Férfit keresünk az asszonnyal, aki időnkét meglátogatna minket. Vannak kizáró okok: dohányzás, bajusz-szakáll, erős test szőrzet. Korban kb 35-50 közötti, normál testalkat. Az hölgyről: szőke haj, kék szem, 166 magasság, kicsit erősebb testalkat, nagy cicik. Mivel hosszú távban gondolkodunk, egy idő után elhagynánk az óvszert, akinek ez gond, sorry... Pest megyében vagyunk, Bp felett. Aki hasonló dolgokban töri a fejét, írjon üzit. Képet fogunk kérni e-mailban, és a hölgy dönt. Pontosítás majd menet közben. Köszi a figyelmet.
Erre a hétre keresnék heteró alapon kellemes kikapcsolódási lehetőséget, nő, nők, párok személyében... (04. 22-04. 28)
Szép reggelt mindenkinek!
Gyöngyösre költöztem és szeretnék ismerkedni valamint alkalmi vagy állandó szexpartnereket találni a közelben vagy a környéken!
Gyöngyösre költöztem és szeretnék ismerkedni valamint alkalmi vagy állandó szexpartnereket találni a közelben vagy a környéken!
Kevés tabut ismerő pasiként keresem hölgyek,párok társaságát kölcsönös élvezetekre! Mobilis vagyok! Autós kalandban is benne lennék! Van aki találkozna velem?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasárnap (04.21.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

sziasztok, 50 éves orokifju vagyok és unatkozó háziasszonyokat nyalnék Hollandiában. Purmerendben házhoz megyek. szólj bátran.
Párral ismerkednék..Én Budapesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi.Infók adatlapomon Bp. és környéke
Sziasztok!

A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon Közép-Magyarország...
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok !
Valóban nagy méretet kedvelő, heteró pár, játszótársa lennék Budapesten !
Csak heteró!!
Valóban nagy méretet kedvelő, heteró pár, játszótársa lennék Budapesten !
Csak heteró!!
Párnak lenék házibarátja kevés tabum van irj privátba Budapest Szolnok vonalon helyem nincs utazni tudok.
Fiatal pár házibarátja lennék,persze rendszeresen! Közös programok vásárlás stb! Utazni tudok! Priviben keress! UI: Csak komolyak!!!
Sziasztok.Nyíregyházi párt keresek.
Fiatal pár házibarátja lennék,persze rendszeresen! Közös programok vásárlás stb! Utazni tudok! Priviben keress! UI: Csak komolyak!!!
Idösebbpár barátságát keresem,jászberény és környékén.
Extrém kövér, 200 kg feletti hölgy házibarátja lennék. Mindent megtennék egy ilyen nőnek,amit csak szeretne.