OLVASD VÉGIG!
Jövő hétre keresünk!!!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit 3madiknak. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Jövő hétre keresünk!!!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit 3madiknak. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!

KIZÁRÓLAG 30 ÉV ALATTI, biszexuális vagy heteroflexibilis fiúval szeretnénk megismerkedni, hosszabb távon. Fontos az intelligencia és igényesség. (Olvassatok kérlek adatlapot is.)

Ha magadra ismertél, jelentkezz!

É & Á
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
36 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
36 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok, de az ágyban tudok domináns is lenne igény esetén smile
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Házas vagyok. A házasságunk nyitott, korábban párban is éltünk meg közösen élményeket, mi is fogadtunk férfit például, így jól ismerem a „másik oldal” igényeit, szempontjait is. Kisgyermekünk van, ezért most a feleségemnek nincs igénye játszani, de továbbra is nyitottan állunk az élethez.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Hosszútávú kapcsolat reményében keresek szimpatikus házaspárt, ahol a férj biszex érdeklődésű.
Minden téren megbizható és igényes diplomás pasi vagyok átlagos alkattal és mérettel, sok spermával (izgalmi állapottól függően 8-12 spricc...)
Édeshármas találkákra vágyom mindenki mindenkivel alapon, ahol a feleség közös kényeztetése mellett a férjjel is kölcsönösen és finoman leszopnánk egymást, de vállalom egyoldalúan is, tehát ha csak én szopnék...
Szép napot.
Minden téren megbizható és igényes diplomás pasi vagyok átlagos alkattal és mérettel, sok spermával (izgalmi állapottól függően 8-12 spricc...)
Édeshármas találkákra vágyom mindenki mindenkivel alapon, ahol a feleség közös kényeztetése mellett a férjjel is kölcsönösen és finoman leszopnánk egymást, de vállalom egyoldalúan is, tehát ha csak én szopnék...
Szép napot.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok ma estére keresünk hetero párt ahol két negyvenes pasi kényeztethetne a hölgyet. Helyünk nincs mi mennénk vagy autós találkozó. Lehetöleg Pest megyében
Sziasztok. Nyíregyházi párt keresek.
Pest megyei pár aki komolyan gondolja? Hosszú távon lennék barát. Levelet várok, ismerkednék
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Feleséget vagy barátnőt kényeztetnék a párja előtt! Utazàs nem gond!
Ápolt igényes 36 éves pasi vagyok, vastag farokkal
Ápolt igényes 36 éves pasi vagyok, vastag farokkal
Sopronban házibarátkoznék
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Zala és a környező megyékből párt keresek.
Sziasztok!
Biszex partnert keresek.
Szolnok és környéke.
Biszex partnert keresek.
Szolnok és környéke.
Sziasztok
Intelligens jó megjelenésű házi barátot keresünk ! Hosszú távú kapcsolat lenne a cél. Ha exhibicionista vagy az hab a tortán.( Fénykép nélkül ne is írj )
Intelligens jó megjelenésű házi barátot keresünk ! Hosszú távú kapcsolat lenne a cél. Ha exhibicionista vagy az hab a tortán.( Fénykép nélkül ne is írj )
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Párral ismerkednék..Én Budapesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi.Infók adatlapomon Bp. és környéke
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!