Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
44éves 190cm magas nagyfarkú bika feleséget dugna.
Szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit élvezésig.
Sziasztok! Pàrokkak szívesen ismerkednék, arcképet láthattok az adatlapomon, utazni és fogadni is tudok.
Helló bi párt keresek Budapest vagy Szolnokon vagy útközben bi uni srác vagyok helyem nincs kocsim van irj privátba részletek megbeszéljük
Sopronban élő vagy itt üdülő párokkal, hölgyekkel ismerkednék.
Sziasztok, két negyvenes pasi szívesen csatlakozna párokhoz a hölgy örömére akár már ma este is. Lehetöleg Pest megye. Írj privit ne legyél irigy, oszd meg velünk ma este az asszonyt
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Hali!
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet hétvégére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
33 éves, 180 cm magas, 77 kilós, sportosan vékony hetero srác keres szexet hétvégére HETERO alapon hölgyekkel vagy párral Budapest központjában, vagy eldugott helyen kijjebb a központtól. Részleteket privátban.
Üdv,
Dávid
Ház körüli munkát vállalok fizetés természetben hölgy par
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Programot keresek ma estére... Mindent meghallgatok. Beszéljünk privátban!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Sziasztok! Békéscsabán kedves párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznékvagy párokhoz is csatlakoznék a hölgy örmére
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, párokhoz is csatlakoznék a hölgy örmére