Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok!
Bi, esetleg kezdő, kiváncsi párt kényeztetnék, tabuk nélkül, a lányt, és a fiút is napközbeni szabadidővel.(akár viszonzás nélkül)
Elsősorban Nyugat-Dunántúl és környéke.
Nem független, jól szituált bi pasi vagyok.
Helyem nincs, utazni tudok, autó van.
Bi, esetleg kezdő, kiváncsi párt kényeztetnék, tabuk nélkül, a lányt, és a fiút is napközbeni szabadidővel.(akár viszonzás nélkül)
Elsősorban Nyugat-Dunántúl és környéke.
Nem független, jól szituált bi pasi vagyok.
Helyem nincs, utazni tudok, autó van.
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Fejérben párt keresnék..akár beszállonsk..v kukkolasra..Többit priviben.
Sziasztok,
Valós párt keresnek akár hosszabb távra, ha úgy alakulna.
Van tapasztalatom.
Magamról röviden egyedülálló 30 éves hetero férfi vagyok 77 kg, sportosabb alkat.
Merek is találkozni, nem csak írni.
Amennyiben aktuális és úgy gondoljátok írjátok.
Bp. Pest megye.
Valós párt keresnek akár hosszabb távra, ha úgy alakulna.
Van tapasztalatom.
Magamról röviden egyedülálló 30 éves hetero férfi vagyok 77 kg, sportosabb alkat.
Merek is találkozni, nem csak írni.
Amennyiben aktuális és úgy gondoljátok írjátok.
Bp. Pest megye.
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok. kitartó,nagy farokkal keresek olyan hölgyet ,vagy házaspárt ,ahol a nő nehezen élvez.
szeretem a kihivásokat. Kor alkat mellékes. Ápoltság ,diszkréció adott ,elvárt. Helyem van ,de utazok is elérhető távolságokba. ( Bp+150km) N
szeretem a kihivásokat. Kor alkat mellékes. Ápoltság ,diszkréció adott ,elvárt. Helyem van ,de utazok is elérhető távolságokba. ( Bp+150km) N
sziasztok
Nyíregyházán és környékén ismerkednék biszex vagy hetero párokkal,hölgyekkel
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
hely olykor megoldott,autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Nyíregyházán és környékén ismerkednék biszex vagy hetero párokkal,hölgyekkel
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
hely olykor megoldott,autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Holnap ,az az kedden napközben heteró pár játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23cm cerkám van !
Holnap ,az az kedden napközben heteró pár játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23cm cerkám van !
Sziasztok!
Hármasban tapasztalat srackent keresek egy kedves párt hosszútávú kapcsolatra. 39 éves sportos srác vagyok.
Hármasban tapasztalat srackent keresek egy kedves párt hosszútávú kapcsolatra. 39 éves sportos srác vagyok.
Sziasztok,valós,találkozni is mérő férfi vagyok!!!!!!!!!!! Szinten valós és találkozni merö párt keresek,adatlapom alapján!!!!
Csinos 50-es Feleségemnek keresek állandó barátot, az Ő kérésére, Székesfehérvár vonzáskörzetéből. Legyél 35 és 55 év közötti, ápolt, borotvált és nem dohányzó, tudj és merj is találkozni, ha úgy alakul. Priviben várjuk a bemutatkozó levelet, igyekszünk mindenkinek válaszolni. Szép napot!

Sziasztok.keszthely környékén keresem hölgyek ,párok tàrsasàgàt ,nem randizgatni szeretnék.csak élvezni az életet.38éves vagyok.nem független.
Olyan pár ismerettségét keresem,akit izgatna egy házibarát,vagy a hármas felallás,de még hezitálnak rajta,vagy a sikertelen ismerkedések után várakoznak.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. A hölgy örömére a szexben nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr.
Pár ma Bp? Nyitott férfi, ágyába fogadna... hármas zuhany, vagy valami?