Sziasztok. Nyíregyházi párt keresek.
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok. Érett pár akik többlövetű, igen aktív fiút keresnek hosszabbtávra? Helyem is van de mobilis is vagyok. priv.üzenet küldj
Sziasztok Jászberény és környékén keresek hölgyet vagy párt
Sziasztok! Nem tudom volt e már akinek összejött így bármi, de egy próbát megèr, hátha. Nőt nyalnèk ma, de nagyon! Egyenlőre csak nyalnèk..

Hosszabb távra keresnék intelligens partnereket Sopronban, párok, hölgyek személyében. Ötvenes, megbízható, diszkrét, diplomás férfiként "házibarátkoznék".
Sziasztok! Házibarát feladatot betöltenék Hatvan környékén. Átlagos 45éves pasi vagyok.
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék..
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
sziasztok
Nyíregyházán és környékén ismerkednék biszex vagy hetero párokkal,hölgyekkel
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
hely olykor megoldott,autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Nyíregyházán és környékén ismerkednék biszex vagy hetero párokkal,hölgyekkel
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
hely olykor megoldott,autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Idösebb párral ismerkednék jászberényben és környékén.
Keddre, Budapesten házibarátot keresünk. Helyed legyen, -2 óránk van max szabad idő.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,jó sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép estét!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,jó sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép estét!
Pàr ki ismerkedne teljesen testközelből is? Minden megoldás érdekelhet

Szolnok - Tiszakécske - Szeged
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
Sziasztok! Egy kis kihagyás után ismét keresünk intelligens, csinos, bevállalós valós párt.
Mi az átlagosnál nagyobb méretű hetero barátok vagyunk, akik szeretik az életet élvezni.
19 és 23 cm az intim méretünk, sportos testalkatúak vagyunk.
Utazni tudunk!
Mi az átlagosnál nagyobb méretű hetero barátok vagyunk, akik szeretik az életet élvezni.
19 és 23 cm az intim méretünk, sportos testalkatúak vagyunk.
Utazni tudunk!
Hello
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Ha érdekel írj
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Ha érdekel írj