Sziasztok! Masszőr pasiként párokkal ismerkednék, akár hosszú távra is!
Bi férfi taggal rendelkező Fejér megyei párhoz csatlakoznék a férfi és a hölgy örömére is. Utazni, alkalmazkodni tudó, intelligensnek mondott, higiénikus, rendszeresen sportoló srác vagyok.
Sziasztok!
Helyes, csinos, intelligens, igényes pàr vagyunk. Ugyan ezen paraméterekkel rendelkező pasit keresünk a hölgy örömére. Kérünk csak akkor írj, ha koràbban nem tetted. Illetve a szimpàtia az első így egész alakos (arc is) fotót kèrünk.
Üzenet módosítása
Helyes, csinos, intelligens, igényes pàr vagyunk. Ugyan ezen paraméterekkel rendelkező pasit keresünk a hölgy örömére. Kérünk csak akkor írj, ha koràbban nem tetted. Illetve a szimpàtia az első így egész alakos (arc is) fotót kèrünk.
Üzenet módosítása
Házas/párt/ keresek Csongrád megyében, "lehettek idősebbek is" hosszú távú kapcsolatra, de nem csak szex-re hanem akár egy együtt töltött kirándulásra, vagy szabadidős programokra is.
Egyedül élek, lakás és kocsi van.
Maximálisan ápolt és egészséges, sportos hapsi vagyok.
Privát levelet várok
Egyedül élek, lakás és kocsi van.
Maximálisan ápolt és egészséges, sportos hapsi vagyok.
Privát levelet várok
Bi pár házi barátja lennék a közelben.
Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok.
Intelligens, biszex férfitagú házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikkel megélhetném a FFN hármas szex örömeit.
Voltam már NNF és FFN hármasban is egyszer-egyszer, de az utóbbi igazából nem jött össze, mert a férfi nem volt biszex, csak elviselte a jelenlétemet, ez kevés volt.
Én nem vagyok biszex, inkább egy sokoldalú, kíváncsi heterónak tartom magamat.
Keresem az élményeket, mert az életet ez teszi színessé.
Olyan párt keresek, akik nem rutinosak ebben a témában, tehát épphogy van tapasztalatuk, de talán a legjobb az lenne, ha még csak gondolatban tervezik a dolgot.
Én mindkét fél részére szeretnék örömet okozni, de leginkább azt szeretném, ha mindenki mindenkivel mindent csinálhatna. Van olyan, amiben nem lennék benne, most így gondolom, de erről majd esetleg később.
Normális, egymást szerető párt keresek, akik számára élvezet, ha a párjukat élvezni látják.
Egyelőre levelezés szintjében is benne vagyok, egyébként is, fontosnak tartom a másikat, (a többieket) megismerni, így a gyors, azonnali szex nálam nem játszik.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Intelligens, biszex férfitagú házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikkel megélhetném a FFN hármas szex örömeit.
Voltam már NNF és FFN hármasban is egyszer-egyszer, de az utóbbi igazából nem jött össze, mert a férfi nem volt biszex, csak elviselte a jelenlétemet, ez kevés volt.
Én nem vagyok biszex, inkább egy sokoldalú, kíváncsi heterónak tartom magamat.
Keresem az élményeket, mert az életet ez teszi színessé.
Olyan párt keresek, akik nem rutinosak ebben a témában, tehát épphogy van tapasztalatuk, de talán a legjobb az lenne, ha még csak gondolatban tervezik a dolgot.
Én mindkét fél részére szeretnék örömet okozni, de leginkább azt szeretném, ha mindenki mindenkivel mindent csinálhatna. Van olyan, amiben nem lennék benne, most így gondolom, de erről majd esetleg később.
Normális, egymást szerető párt keresek, akik számára élvezet, ha a párjukat élvezni látják.
Egyelőre levelezés szintjében is benne vagyok, egyébként is, fontosnak tartom a másikat, (a többieket) megismerni, így a gyors, azonnali szex nálam nem játszik.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Szép estét! Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !
Sziasztok! Házibarátot keresünk borsodban.Csak is a közelben lévők írjanak. Fotó előnyt jelent.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Fiatalos 47/54 éves pár vagyunk. Csütörtöktől (06.13.) keddig (06.18.) Siófokon keresünk biszex férfit, hölgyet vagy párt mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges. Nagyobb méret előny (min. 18/5 cm). Ha te is szeretnél kalandozni, izgalmas együttlétben lehet részed egy valós párral. Leveleket privátban várjuk!
Sziasztok,
22 éves, normál alkatú 18/4,5 intimmel rendelkező pasi vagyok Fejér megyéből.
Kortól függetlenül keresek párt akik szintén hosszú távra keresnek egy partnert, akár az én személyemben. Egy valóban házibarát jellegű kapcsolat lenne a célom.
Korábban volt hozzá szerencsém, így tudom mit keresek
22 éves, normál alkatú 18/4,5 intimmel rendelkező pasi vagyok Fejér megyéből.
Kortól függetlenül keresek párt akik szintén hosszú távra keresnek egy partnert, akár az én személyemben. Egy valóban házibarát jellegű kapcsolat lenne a célom.
Korábban volt hozzá szerencsém, így tudom mit keresek

Idős kővér pár barátja lennék. Pécs
Sziasztok! Kecskeméten fiatal hetero vékony,sportos pár házibarája lennék, hosszútávon. Hosszasabb ismerkedéstől sem vagyok elzárkózva. Írj üzenetet ha megismernél!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok.Párhoz csatlakénkoznék Budapest ,környén,hosszabb távra ,diszkréten.irj privátra
Sziasztok, 28 éves úrként érett párt keresek a hölgy örömére.
Budapest, Pest vármegye. Akár kisebb házibuli is szóba jöhet.
Hétvégén, vagy akár hétköznap is ráerek .
Utazni tudok....
Budapest, Pest vármegye. Akár kisebb házibuli is szóba jöhet.
Hétvégén, vagy akár hétköznap is ráerek .
Utazni tudok....
Sziasztok! Fiatal pár vagy házaspár házibarátja lennék, hosszú távon. Akár 3-as szex vagy cuckold, megbeszélés kérdése…
Borsod megye előnyben, de utazni is tudok!
Borsod megye előnyben, de utazni is tudok!
Sziasztok!
Holnap ,az az Kedden, Budapesten nőt kényeztetnék a 23 cm-es cerkámmal!
Holnap ,az az Kedden, Budapesten nőt kényeztetnék a 23 cm-es cerkámmal!
Sziasztok
Budapest, Pest megye, párokat keresek, akikkel hetero alapon kölcsönösen jól tudjuk magunkat érezni,akár hosszabb távon is.
30 éves, 185. és 77kg.
Ismerkedjünk, beszéljünk.
Budapest, Pest megye, párokat keresek, akikkel hetero alapon kölcsönösen jól tudjuk magunkat érezni,akár hosszabb távon is.
30 éves, 185. és 77kg.
Ismerkedjünk, beszéljünk.
Sziasztok,hölgyet vagy házaspárt keresek!!! Rendszeres,hosszútávú baráti kapcsolatra!adatlapom alapján!