Bisex párnak lennék a nyaló szolgájuk, ahol a NÖ spermát etetne velem.
Sziasztok,holnap éjszakára keresek megbízható,kedves párt adatlapom alapján!
Sziasztok hölgyekel beszélgetnék camoznék. Mindenben benne vagyok
Házibarát lennék kellemes párnál . Olvasátok adatlapom.
Siófok...!!! Sziasztok! Mi egy 47/54 éves nő-férfi páros vagyunk! Biszex érdeklődésű férfi, nő, vagy pár ismerettségét keressük pár napos ittlétünk alatti szexkapcsolatra, mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges.Előny ha helyed is van! Arcos és intim fotót kérünk a szimpátia és a kémia megléte miatt. Ezt persze viszonozzuk mi is. Már ma este is jó lenne kalandozni! Leveleket privátban várjuk!
Sziasztok !
Bp-i, átlagos testalkatú, vidám, jó képességekkel rendelkező, cosplay és egyéb meglepetéses játékokban, cuckold szexben jártas, több éves tapasztalattal rendelkező pasiként megpályáznék egy éppen üres vagy újonnan létrejövő "házibarát " állást
Számomra fontos a diszkréció és a higiénia. Magamról: 173 cm magas, 75 kg, intim borotvált, nem dohányzó (hetero) pasi vagyok. Szeretem a többes játékokat, szívesen csatlakoznék egy olyan párhoz - akik hozzám hasonlóan szintén - igényesek környezetükre és önmagukra egyaránt. Szeretek kipróbálgatni dolgokat, ledönteni tabu témákat... olyan valakikkel, akik szintén szeretnek az erotika világában kalandozni... Velem kipróbálhattok dolgokat, amikről már olvastatok, elmesélhetitek titkos vágyaitokat egy olyan valakinek, aki szinte biztos, hogy valóra váltja azt...
Bp-i, átlagos testalkatú, vidám, jó képességekkel rendelkező, cosplay és egyéb meglepetéses játékokban, cuckold szexben jártas, több éves tapasztalattal rendelkező pasiként megpályáznék egy éppen üres vagy újonnan létrejövő "házibarát " állást

Szép estét! Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Túlfűtött pár akik fiút keresnek hosszútávra közös éjszakákra, többre mint csak 1-2 óra szex. Adatlapomon minden megtalálható.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Most.. vagy ma napközben.
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
(Telo Adatlap)
sziasztok Ma estére (csütörtök) vagy holnap estére keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot
Cuckold hetro párt keresek helyben akár rendszeres találkozókra is. Érdekel normál, sub vagy kemény szex, csak cumiztatás akár közösen is, video cuckold stb...
Perverziók,fétisek nem gond
Ismerkedjünk, nem feltétlenül kell a durr. Fiatal karcsú,vékony csajok a nyerők.
Szeretem a nyitott,intelligens kommunikációt, diszkréciót.
Csak olyanok írjanak akik találkozni is akarnak szimpátia esetén!
Kecskemét vagy tudj utazni egyeztetés után!
Perverziók,fétisek nem gond
Ismerkedjünk, nem feltétlenül kell a durr. Fiatal karcsú,vékony csajok a nyerők.
Szeretem a nyitott,intelligens kommunikációt, diszkréciót.
Csak olyanok írjanak akik találkozni is akarnak szimpátia esetén!
Kecskemét vagy tudj utazni egyeztetés után!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Idős pár házibarátja lennék, Pécs
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok, írjatok rám. (Ez egy válasz Helyespár01 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Helyes, csinos, intelligens, igényes pàr vagyunk. Ugyan ezen paraméterekkel rendelkező pasit keresünk a hölgy örömére. Kérünk csak akkor írj, ha koràbban nem tetted. Illetve a szimpàtia az első így egész alakos (arc is) fotót kèrünk.
Üzenet módosítása
Helyes, csinos, intelligens, igényes pàr vagyunk. Ugyan ezen paraméterekkel rendelkező pasit keresünk a hölgy örömére. Kérünk csak akkor írj, ha koràbban nem tetted. Illetve a szimpàtia az első így egész alakos (arc is) fotót kèrünk.
Üzenet módosítása
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj ha érdekel
Írj ha érdekel
Holnap reggel, délelőtt, napközben.
(Telo Adatlap)
(Telo Adatlap)
Sziasztok Szigetszentmiklós környékén valaki?