Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sopronban lennék állandó házibarát
Sziasztok! 60 év feletti hölgyel,párral ismerkednék!
49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21|6) mérettel...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...

Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Június 19.-én vagy 20.-án keresek női partnert vagy párt szabadidő kellemes eltöltésére. Sok mindenre nyitott, potens, normális, fiatalos kinézetű, jóképű, sportos, ápolt magyar férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt! Helyem Nagykanizsán van.
Bisex párnak lennék a nyaló szolgájuk, ahol a NÖ spermát etetne velem.
Sziasztok,holnap éjszakára keresek megbízható,kedves párt adatlapom alapján!
Sziasztok hölgyekel beszélgetnék camoznék. Mindenben benne vagyok
Házibarát lennék kellemes párnál . Olvasátok adatlapom.
Siófok...!!! Sziasztok! Mi egy 47/54 éves nő-férfi páros vagyunk! Biszex érdeklődésű férfi, nő, vagy pár ismerettségét keressük pár napos ittlétünk alatti szexkapcsolatra, mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges.Előny ha helyed is van! Arcos és intim fotót kérünk a szimpátia és a kémia megléte miatt. Ezt persze viszonozzuk mi is. Már ma este is jó lenne kalandozni! Leveleket privátban várjuk!
Sziasztok !
Bp-i, átlagos testalkatú, vidám, jó képességekkel rendelkező, cosplay és egyéb meglepetéses játékokban, cuckold szexben jártas, több éves tapasztalattal rendelkező pasiként megpályáznék egy éppen üres vagy újonnan létrejövő "házibarát " állást
Számomra fontos a diszkréció és a higiénia. Magamról: 173 cm magas, 75 kg, intim borotvált, nem dohányzó (hetero) pasi vagyok. Szeretem a többes játékokat, szívesen csatlakoznék egy olyan párhoz - akik hozzám hasonlóan szintén - igényesek környezetükre és önmagukra egyaránt. Szeretek kipróbálgatni dolgokat, ledönteni tabu témákat... olyan valakikkel, akik szintén szeretnek az erotika világában kalandozni... Velem kipróbálhattok dolgokat, amikről már olvastatok, elmesélhetitek titkos vágyaitokat egy olyan valakinek, aki szinte biztos, hogy valóra váltja azt...
Bp-i, átlagos testalkatú, vidám, jó képességekkel rendelkező, cosplay és egyéb meglepetéses játékokban, cuckold szexben jártas, több éves tapasztalattal rendelkező pasiként megpályáznék egy éppen üres vagy újonnan létrejövő "házibarát " állást

Szép estét! Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Túlfűtött pár akik fiút keresnek hosszútávra közös éjszakákra, többre mint csak 1-2 óra szex. Adatlapomon minden megtalálható.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Most.. vagy ma napközben.
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)