Sziasztok! 60 év feletti hölgyel,párral ismerkednék!
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatokKaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatokKaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatok
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönom
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönom
Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten ?
Hazibaratja lennék hölgyeknek pároknak,Jászberény ill környéke előny,
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Sziasztok! Csatlakoznék 3.nak hetero férfiként!
Borsod megyében lehetőleg de szóba jöhet más is!
30 éves vagyok 17cm borotvált intim mérettel.
Ha minden jól alakul második alkalommal becsatlakozik a párom is!
Borsod megyében lehetőleg de szóba jöhet más is!
30 éves vagyok 17cm borotvált intim mérettel.
Ha minden jól alakul második alkalommal becsatlakozik a párom is!

sziasztok Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot
A A pasit is lehet dugni?
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
50-es szentendrei pár ismerkedne!
Sziasztok
Igényes párral ismerkednék közös élmények reményében.
Privátba írj
Igényes párral ismerkednék közös élmények reményében.
Privátba írj

Házas/párt/ keresek Csongrád megyében, "lehettek idősebbek is" hosszú távú kapcsolatra, de nem csak szex-re hanem akár egy együtt töltött kirándulásra, vagy szabadidős programokra is.
Egyedül élek, lakás és kocsi van.
Maximálisan ápolt és egészséges, sportos hapsi vagyok.
Privát levelet várok
Egyedül élek, lakás és kocsi van.
Maximálisan ápolt és egészséges, sportos hapsi vagyok.
Privát levelet várok
Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,jó sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,jó sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
420Pest vagy környékről keresnék egy túlfűtött, gátlástalan párost(vagy egyedülálló fiatalabb lányt vagy érett Nőt mivel egyedülálló vagyok, de ritka mint a fehér holló) akikkel hosszútávon igazán bele merülve az élvezetekbe egyre mélyebbre jutunk a forró és mocskos erotika világában. Olyanokat akik az érzéki szeretkezéstől az érzéki baszásokig változatosan, fantáziadúsan(szerepjáték, szexi rucik), határokig vagy azon túlfeszítve imádják habzsolni a lucskos élet napos oldalát. Közös esték, programok, bármi ahol a Szexistennőnk puncijáért lüktethetünk ameddig csak kívánja,bírja, remegésig. (Hetero vagyok de a Nő élvezetét ha valami fokozza, azt nem is szabad kihagyni
) Egyedülálló vagyok, egyedül élek, helyem is van de ha távolabb éltek és tudtok/szeretnétek fogadni nem1-2 órára hanem közös estére, hétvégére, akkor szívesen utazom, van autóm. (de együtt is ki lehet venni bármit...egy jó jacuzzist kis faház se rossz ahol 1 Nőnek akár több kemény fasz is jut ha szeretné)

Megbizható hazibarát, oldalkocsi, mankókerék. Belvárosban szikár, jóképű silverfox, kellemes mérettel, tartós kapcsolatot keres, párok személyében. A párom engedélyével.

sziasztok Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot
Sziasztok
Keresünk most éjszakára 1 pasit
Helyünk van utazni nem tudunk!
18 cm felett
Birj többször is elélvezni
És szeresd a punciba szájba élvezést!
Gumit nem szeretjük!
Romák és túlsulyosak ne! Max 45 éves korig ! Viber számot írj üzenetben!
Keresünk most éjszakára 1 pasit

Helyünk van utazni nem tudunk!
18 cm felett
Birj többször is elélvezni
És szeresd a punciba szájba élvezést!
Gumit nem szeretjük!
Romák és túlsulyosak ne! Max 45 éves korig ! Viber számot írj üzenetben!
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék.