Szép Napot !Párral - Házaspárral ismerkednék!
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni
Sziasztok!Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !
J-N-Sz.-megyében,
feleséged, barátnőd szopatnám, kefélném előtted vagy közösen együtt.
Diszkréció adott és elvárt.
Keress privát üziben.
feleséged, barátnőd szopatnám, kefélném előtted vagy közösen együtt.
Diszkréció adott és elvárt.
Keress privát üziben.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Házibarát állás betöltésére keresünk férfit ,a meló élvezetes de kemény helyt állást kíván .A fizetés helyben és szexben ..
sziasztok MA estére keresek párt vagy lányt.pest és nógrád megye. benne vagyok autós kalandban ,kukkolóként,beszállóként,csak orál,esetleg ha a feleség csak annyira kiváncsi hogy milyen egy idegen farkat megfogni abban is benne vagyokés ha van szimpátia akár szex is lehet.ha csak beszélgetünk egy jót az sem gond.várom a jelentkező párokat ,hölgyeket . utazni tudok fogadni sajnos nem autós kaland is szóba jöhet.szép napot
Tartós kapcsolatra keresek párt. Nem egyszeri alkalomra, nem csak szexre. Nem vagyok független, engedély van..
.

Sziasztok! Van valakinek saját vitorlása?
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Zalakarosra hétvégén valaki nem tervez jönni?
Sziasztok.
Éretett párt keresek, hölgy örömére beszállnek.
28 éves potens pasi vagyok.
Pest megye, Komárom- Esztergom megye, utazni tudok.
Teltebb alkatú hölgy az ideális...
Éretett párt keresek, hölgy örömére beszállnek.
28 éves potens pasi vagyok.
Pest megye, Komárom- Esztergom megye, utazni tudok.
Teltebb alkatú hölgy az ideális...
Sziasztok,
Párok társaságát keresem, hosszabb távra hetero alapon.
BP, Pest megye.
Péter
Párok társaságát keresem, hosszabb távra hetero alapon.
BP, Pest megye.
Péter
Sziasztok!Független pasiként keresek szombathelyi párt tartós kapcsolatra!
Tartós kapcsolatra keresek párt. Nem egyszeri alkalomra, nem csak szexre. Nem vagyok független.
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok! 36 éves vékony testalkatú bi pasi vagyok.Párommal együtt keresünk ő 61 éves vékony pasi. Nyitott gondolkodású bi párokkal, pasikkal, hölgyekkel ismerkedünk kortól függetlenül. Helyünk van, de ésszerű határokon belül utazni is tudunk. Értelmes, korrekt partnereket üzeneteit várjuk
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Soproni partnerekkel ismerkednék...Lehetőség szerint nemcsak egy alkalomra.
Tartós kapcsolatra keresek párt. Nem egyszeri alkalomra, nem csak szexre. Nem vagyok független.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!