Hétfőn délelőtt, igényes, nagyméretű srácként kalandoznék dél balatonon. Helyem van.
Sziasztok!
Egy fiatal Győri pasi csatlakozna pàrokhoz.
Szép napot!
Egy fiatal Győri pasi csatlakozna pàrokhoz.
Szép napot!
Budapesti ápolt 60-as pasi házibarátnak szegődne a hölgy örömére.
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Sziasztok!Szia!
Párhoz/hölgyekhez szivesen csatlakozom.
Üdv.Egy fiatal nagyfaszu pasi
Párhoz/hölgyekhez szivesen csatlakozom.
Üdv.Egy fiatal nagyfaszu pasi
Kinek dughatnám meg a feleségét nagy farokkal?
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sok sikert!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 06. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 07:20
Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Házibarát állás kiadó , a meló fárasztó mert a feleség öröme a cél .Fizetés helyben és természetben.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek !
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra, közös programok kirándulás, welnesz srb. Miskolcon, Borsodban keresek, de reális távolság nem gond. Valaki?
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék hosszú távon!
Csak budapesti, heterók levelét várom !
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem .
Sopronban házibarátkoznék. (Ne ide, privibe írjatok
)

Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Házibarát állás kiadó , a meló fárasztó mert a feleség öröme a cél .Fizetés helyben és természetben.
Sziasztok! Cegléd környékén 50 es párzoz csatlakoznék. Ismerkedjünk !! Irj üzenetet . 50 es ápolt pasi vagyok . Baráti alapon müködö házi barát lennék .
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
házibarát lennék ,nagy farokkal.
Sziasztok!
Mi 40 éves pár vagyunk Szigetszentmiklósról!
Házibarátot keresünk hosszú távra. Elsősorban mindenki örömére de ez nem feltétel természetesen!
Én passzív bi vagyok így ha téged is érdekel és izgat ez a dolog akkor részemről ok!
Természetesen semmi sem kötelező! Van némi tapasztalatunk de sajnos az illető akivel az első ilyenben részünk volt már nincs képben! Ezért újra megpróbáljuk a lehetetlent és egy normális, tiszta, ápolt, értelmes pasit keresnénk aki e téren a barátunk lehetne!
Rólunk: mint említettem 40 évesek vagyunk, gyerekes család, dolgozunk mindketten, imádjuk a szexet, a jó bulikat, humort, egyszóval minden ami örömet okoz!
Nem vagyunk kövérek sem modell alkatúak!
Akit keresünk: 40-60 közötti férfias, hasonló gondolkodású, tiszta, ápolt, jó humorú pasi. Ami fontos az a méreted! Mivel nekem nem nagy farkam van ezért kizárólag olyan barátot keresünk aki minimum 18-as és vaskos! Szeretem a páromban látni másnak a nagy és vastag farkát!
Szeretnénk egy igazán klassz baráti kapcsolatot kialakítani ahol nem mindig csak a sexről szól minden! Természetesen ez a fő ok amiért keresünk de beszélgetni is lehessen veled ha arról van szól.
Menete az egésznek: elösszőr velem beszélgetsz és mi ismerkedünk meg! Amennyiben úgy ítélem, hogy szóba jöhetsz akkor a párom is becsatlakozik valamilyen formàban pl skyp, viber. Első körökben, mikor sexre kerül a sor kizárólag gumival lehetsz vele. A későbbiekben természetesen megbeszéljük a folytatást mert mi sem szeretünk zokniban lábat mosni!
Akkor jelentkezz, ha a fent olvasott dolgoknak úgy érzed, megfelelnél ès a közelben laksz! Totális diszkréció elvárt de adott is!
Dugjuk át a nyarat, de legfőképp a páromat!
Mi 40 éves pár vagyunk Szigetszentmiklósról!
Házibarátot keresünk hosszú távra. Elsősorban mindenki örömére de ez nem feltétel természetesen!
Én passzív bi vagyok így ha téged is érdekel és izgat ez a dolog akkor részemről ok!
Természetesen semmi sem kötelező! Van némi tapasztalatunk de sajnos az illető akivel az első ilyenben részünk volt már nincs képben! Ezért újra megpróbáljuk a lehetetlent és egy normális, tiszta, ápolt, értelmes pasit keresnénk aki e téren a barátunk lehetne!
Rólunk: mint említettem 40 évesek vagyunk, gyerekes család, dolgozunk mindketten, imádjuk a szexet, a jó bulikat, humort, egyszóval minden ami örömet okoz!
Nem vagyunk kövérek sem modell alkatúak!
Akit keresünk: 40-60 közötti férfias, hasonló gondolkodású, tiszta, ápolt, jó humorú pasi. Ami fontos az a méreted! Mivel nekem nem nagy farkam van ezért kizárólag olyan barátot keresünk aki minimum 18-as és vaskos! Szeretem a páromban látni másnak a nagy és vastag farkát!
Szeretnénk egy igazán klassz baráti kapcsolatot kialakítani ahol nem mindig csak a sexről szól minden! Természetesen ez a fő ok amiért keresünk de beszélgetni is lehessen veled ha arról van szól.
Menete az egésznek: elösszőr velem beszélgetsz és mi ismerkedünk meg! Amennyiben úgy ítélem, hogy szóba jöhetsz akkor a párom is becsatlakozik valamilyen formàban pl skyp, viber. Első körökben, mikor sexre kerül a sor kizárólag gumival lehetsz vele. A későbbiekben természetesen megbeszéljük a folytatást mert mi sem szeretünk zokniban lábat mosni!
Akkor jelentkezz, ha a fent olvasott dolgoknak úgy érzed, megfelelnél ès a közelben laksz! Totális diszkréció elvárt de adott is!
Dugjuk át a nyarat, de legfőképp a páromat!
Sopronban házibarátkoznék hosszabb távon.