sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, szívesen vendégül látnék egy párt vagy egy hölgyet Hatvanban. Vagy ha kell szívesen utazom is. Keressetek privát üzenetben a részletekért.
Til
Tipikus ingyen menet .. (Ez egy válasz jaszberenyi pasi üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 22. hétfő 07:18
Tipikus ingyen menet .. (Ez egy válasz jaszberenyi pasi üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Hazibarat állást keresek akár beugróként akár állandó rá,próba munka után eldontod,írj várom lehetőségeket
Ápolt 60-as pasi,házi barátnak szegődne a hölgy örömére, Bpesten vagy szűk vonzás körzetben, szeretek puncit nyalni.
Hazibarat állást keresek akár beugróként akár állandó rá,próba munka után eldontod,írj várom lehetőségeket
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására. Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Kecskeméten?
Sziasztok! Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy terhes. Könnyed kényeztetésre.
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok
MA este spontán találkozóra VALÓS pár?
Moto
MA este spontán találkozóra VALÓS pár?
Moto
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Intelligens, kedves jóképű pasiként keresek párkapcsolatban élő csinos hölgyet, illetve párt(kizárólag a hölgy örömére) lehetőleg hosszútávú, izgalmas, diszkrét kapcsolatra. Szombathelyen van saját helyem, de szívesen utazok is max 50kmig.
Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten ?
Sziasztok! Igényes, diszkrét férfiként keresek párt Szeghalom és annak közelében! Mindent szívesen meghallgatok! Szép napot mindenkinek!
Budapesti 60-as ápolt pasi, házibarátnak szegődne a hölgy örömére, punci nyalást szeretem.
Bővítenénk hátibaráti körünket /2 férfi-1nő/ plusz férfivel feleség örömére .Ehhez keresünk adatlapunk szerinti férfit .Szerdai tesztelésre .
Sopronban házibarátkoznék
Jövő hét keddtől esténként lesz helyem és szabadidőm 13.ker. Nyugatinál. Keresem intelligens partnerem nő, pár személyében egy kis kalandozásra. Privátban írj lszi