Szia. Írj privátban. 25km-re lakunk.
(Ez egy válasz diszkrétbarátság üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesti ápolt nem független pasi ,házi barátnak szegődne a hölgy örömére,
Sziasztok!
Egy 32 éves fiatal nagyfaszu pasi csatlakozna párhoz!
Egy 32 éves fiatal nagyfaszu pasi csatlakozna párhoz!
Szentendrei 50-es párként sportos, enyhén bi házibarátot keresünk a korosztályunkból! ...csak fotóval!!!
Ha nudista vagy előny!
Randi előszőr egy jegeskávé mellett Bp-en, vagy Szentendrén!
Ha nudista vagy előny!
Randi előszőr egy jegeskávé mellett Bp-en, vagy Szentendrén!
Ma este keresem vékony/ normál testalkatú intelligens, nem tolakodó szexpartnere(i)met Bp-en a Nyugatinál. Hely megoldott. Privátban keress.
Vitorlás túra a Balatonon! Néhány óra napozás, fürdés stb. A következő, július 26-án pénteken. A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális Alsóörsről indulással. Előre egyeztetés szükséges! Kérlek szépen privátban beszéljük a részletekről.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Hajdúszoboszlón, ma este, puncit nyalnák, kényeztetnék, párhoz csatlakoznák, cuckold, enyhe bi is mehet
Sziasztok. Igényes, ápolt férfiként keresem partnerem, pertnereim, hölgyek illetve párok. Szívesen lennék házibarát. N.
Szivesen ismerkedem, minden megoldást érdekel, meghallgatok szivesen. 18-69ig.

Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Szentendrei 50-es párként sportos, enyhén bi házibarátot keresünk a korosztályunkból! ...csak fotóval!!!
Ha nudista vagy előny!
Ha nudista vagy előny!
Sziasztok. Nyíregyházi párral ismerkednék.
Te tudhatod te fuzetel ....
(Ez egy válasz jaszberenyi pasi üzenetére (2024. 07. 22. hétfő 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert anyagiert működik