Sziasztok! Bi párhoz szívesen csatlakoznék. Szeretek orálisan kényeztetni
Idős teltkarcsú,duci,nőt vagy párt keresek. Pécs
Sziasztok! Feleséget vagy barátnőt kényeztetnél a párja előtt, többesben tapasztalt vastag farkú pasi vagyok.
Utazni is tudok.
Utazni is tudok.
Sziasztok! Megbízható,intelligens,férfiként keresek egy szintén megbízható,intelligens párt!!!!!!! Szeretem a szexi játékokat,a hosszas elöjátékot,figyelek a partneremre,az adatlpomon a fotók valósak!!!
Sziasztok.
Keresek házaspárt, a hölgy örömére csatlakoznék.
Szőrös intim előny, van tapasztalatom többesben..
Én 30 körüli úr vagyok, érettebb párnak örülnék.
Privátban szívesen osztok meg információt..
Pest megye, Budapest - Tatabánya környéke.
Kérlek privátban írjatok.
Whatsup van...
Keresek házaspárt, a hölgy örömére csatlakoznék.
Szőrös intim előny, van tapasztalatom többesben..
Én 30 körüli úr vagyok, érettebb párnak örülnék.
Privátban szívesen osztok meg információt..
Pest megye, Budapest - Tatabánya környéke.
Kérlek privátban írjatok.
Whatsup van...
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Imádok puncit nyalni !
Sziasztok!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,baráti kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,baráti kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Pár házibarátja lennék Sopronban
Sziasztok!
A feleség/barátnő kielégítésére párhoz csatlakoznék!
Potens negyvenes sportos pasi vagyok!
A feleség/barátnő kielégítésére párhoz csatlakoznék!
Potens negyvenes sportos pasi vagyok!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,jó sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,jó sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék ///// Fiatal párok és fiatal srácok is érdekelnek ><><><<~<~<~<<<<
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki +2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok Cegléd közelében ismerkednénk korban közel hozzánk 30-as pár vagyunk. Csak szingli fiút vagy lányt keresünk hármasra.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Imádok puncit nyalni !
Imádok puncit nyalni !
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!