Leszel a házibarátunk? 50-es szentendrei pár keres enyhén bi pasit hosszútávra!!! ...egyéb programokra is! ...párommal kettesben is!
Szia! Részemről rendben én benne vagyok!
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 08. 13. kedd 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 10:31

50-es szentendrei párként szívesen ismerkednénk leendő biszex, kisfarkú házibarátunkkal a korosztályunkból!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hbaratja lennék Jászberény ill környéki párnak,írj privát ha aktualis
Sziasztok!
Hosszútávú barátságon alapuló kapcsolatra keresek egy kedves párt. 39 éves sportos srác vagyok, hármasban tapasztalt. Kérem csak olyan írjon aki komolyan is gondolja!
Szép napot mindenkinek!
Hosszútávú barátságon alapuló kapcsolatra keresek egy kedves párt. 39 éves sportos srác vagyok, hármasban tapasztalt. Kérem csak olyan írjon aki komolyan is gondolja!
Szép napot mindenkinek!
50-es szentendrei párként szívesen ismerkednénk leendő biszex, kisfarkú házibarátunkkal a korosztályunkból!
Jelentkező akad bőven, inkább a "minőség" aggasztó... :(
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 11. vasárnap 07:37

Sziasztok házaspárok!
Sikerült màr itt találni házibarátot valakinek?
44éves 190cm magas nagyfarkú bika feleséget dugna
Sziasztok,
Valóban házibarátot kereső és a keresést komolyan gondoló budapesti, pest megyei párt keresek hosszútávra diszkrét, igényes férfiként. Privát üzenetekre válaszolok
Valóban házibarátot kereső és a keresést komolyan gondoló budapesti, pest megyei párt keresek hosszútávra diszkrét, igényes férfiként. Privát üzenetekre válaszolok
...kis farok előny!
Megpróbáljuk még egyszer, hátha... Házibarátot keresek, csak független, nem dohányzó, 40-50 körüli hellyel rendelkező ápolt, intellektuálisan is rendben lévő heteró pasi személyében, Veszprém-Fehérvár-Bp vonalon. Van néhány dolog amit sexen kívül is el tudok képzelni, ha tényleg minden stimmel. Kapcsolatra jelölésekkel nem foglalkozom.
50-es szentendrei párként szívesen ismerkednénk leendő biszex házibarátunkkal a korosztályunkból!
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Esztergom budapest vonalon szivesen taliznák lánnyal párral anyukával esetlegszimpi pasival,akár egy 10 perces kaland is érdekel egy gyors élvezés megyünk is tovább,10 percre simán el lehet lógni.ha érdekel írj
Ápolt igényes férfiként keresem, kitartó, nagy farokkal házibarát lennék. Bővebben ha írtok. Norbi
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Igen.
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2024. 08. 11. vasárnap 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 11. vasárnap 07:37

Sziasztok házaspárok!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok! Gyöngyösön leszek 3 napig, esti kikapcsolódásra keresek hölgyet, vagy párt hármasra, akihez lehet csatlakozni. Valaki?
Sziasztok!Szombathelyi Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt keresek Hölgy aktivítással aki eljátszana a szűz hátsómmal.Alaposan kitágítaná és megdugná egy felcsatolhatóval!45é.pasi vagyok aki a strap-on adta élményt szeretné megtapasztalni.Helyem van ha esetleg ez gondot jelentene.Csak a felcsatolt játékszert hozd magaddal.