30-48 év közötti hetero, nem dohányzó, hétvégén ráérő házi barátot keresünk. Ha van helyed az nem hátrány. Nem az ország másik feléből
Szolnokon valaki?
ma egy kávé?
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 08. 27. kedd 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 27. kedd 06:28

Leszel a házibarátunk? 50-es szentendrei pár keres enyhén bi pasit hosszútávra a korosztályunkból!!! ...egyéb programokra is! ...hölgytagunkkal kettesben is!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Középkorú, esetleg idősebb (témában nem gyakorlott) házaspár egymást szerető tagjait szeretném kiszolgálni egy biszex együttlétben.
50+, sportos, kellemes külsejű, kedves férfi vagyok, az ország keleti részében, max. Budapesten.
(egyelőre csak egy alkalom!)
50+, sportos, kellemes külsejű, kedves férfi vagyok, az ország keleti részében, max. Budapesten.
(egyelőre csak egy alkalom!)
Leszel a házibarátunk? 50-es szentendrei pár keres enyhén bi pasit hosszútávra a korosztályunkból!!! ...egyéb programokra is! ...hölgytagunkkal kettesben is!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Ápolt ,igényes ,hetero férfiként keresem partnereim (hölgy ,pár)
bövebben ,ha irtok. N
bövebben ,ha irtok. N
Sziasztok kèt 40 es pasi pàrokat keres ahová csatlakozhatnànak a hölgy örömère.Rövod vagy akàr hosszu tàvon rendszeres talàlkozokkal. Szívesen meglàtogatunk benneteket .De autós talàlkozo is érdekel .írj privát .
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok. Kaposváron keresek olyan hölgyeket,
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
( az sem baj ha van párod,) aki imadja ha a pasi kinyalná a punciját. Ha Te ilyen hölgy vagy, akkor írj privit. Helyem sajnos nincs. Viszonozni nem muszáj.Várom privire az elkepzeléseket, esetleg fotóval. Aki bejön azzal ki is próbalhatjuk. Mindenkinek visszaírok.
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Szívesen lennék házibarátja akár idősebb-fiatalabb párnak is!
29 éves ápolt srác vagyok erős intimmel.
Helyem adott. De utazni is tudok.
29 éves ápolt srác vagyok erős intimmel.
Helyem adott. De utazni is tudok.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok !
Ma este hölgyet vagy párt szívesen fogadok Keszthelyen .
Ma este hölgyet vagy párt szívesen fogadok Keszthelyen .
Sziasztok! 60+os pár barátja lennék,Baranya
Budapesten 60-as ápolt pasi házibarátnak szegődne a hölgy örömére.
Sopronban ismerkednék párral - házibarátság céljából.

Sziasztok.keresek egy kellemes párt 3 szexkapcsolatra!
Budapest és környéke.
Budapest és környéke.
Ápolt ,igényes ,hetero férfiként keresem partnereim . (hölgy ,Pár)
Bővebben ,ha irtok. Norbi
Bővebben ,ha irtok. Norbi