Sziasztok, olyan párok ismeretségét keresem ahol a férj jelenlétében orálisan kényeztethetem a hölgyet. Kor nem számít.
Sziasztok..
Fejérben keresnék igenyes párt..
Fejérben keresnék igenyes párt..
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Sziasztok,ápolt, jó fej párral ismerkednék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Leszel a házibarátunk? 50-es szentendrei pár keres enyhén bi pasit hosszútávra a korosztályunkból!!! ...egyéb programokra is! ...hölgytagunkkal kettesben is!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Kis méret előny!
Legyen időd olykor!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Egy komoly domináns férfi nagy farokkal (20 cm) keres egy intelligens szubmisszív nőt vagy komoly cuckold párt Győr kornyekerol
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék ma estére, hölgy örömére, utazni tudok Pest megyén belül bárhova

Persze
(Ez egy válasz Többes2pasival üzenetére (2024. 08. 31. szombat 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 08:11

Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni ?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Àpolt,igènyes,hetero fèrfikènt keresem partnereim.
Bövebben ha irtok. N
Bövebben ha irtok. N
Szia,
Én szívesen csatlakozom hozzátok (Ez egy válasz Tibi001 üzenetére (2024. 08. 31. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen csatlakozom hozzátok (Ez egy válasz Tibi001 üzenetére (2024. 08. 31. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Párom kènyeztetèsère keresünk megbízható ápolt fèrfit
Párom kènyeztetèsère keresünk megbízható ápolt fèrfit
Sziasztok! Balatoni (Balatonboglár), modern, új építésű saját parttal rendelkező, különálló családi ház nyaralóm várja párok, esetleg hölgy vendégeit! Töltsetek el pár napot, pihenjetek, élvezzétek a magyar tengert, az estéket pedig fűszerezzük meg!
Sziasztok, a hölgy örömére keresek partnert. Ha gondoljátok, írjatok, ismerkedjünk. Köszi.
Sziasztok !
Budapesten elhanyagolt nő , illetve heteró pár játszótársa lennék !
Valóban nagy cerkám van !
Budapesten elhanyagolt nő , illetve heteró pár játszótársa lennék !
Valóban nagy cerkám van !
Párt néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok! Házibarát lennék 48 éves ápolt , mácis pasi vagyok! Többesben van tapasztalatom! Mobilis vagyok!
Sok sikert hozzá.
(Ez egy válasz Többes2pasival üzenetére (2024. 08. 31. szombat 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 08:11

Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni ?