Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok. Párral ismerkednék!! Kedves házibarátja lennék!!!
Sziasztok! Mi egy 48/54 éves fiatalos valós biszex (nő-férfi) pár vagyunk. Hasonló érdeklődésű hellyel rendelkező biszex párt, lányt, vagy pasit keresünk ma estére! Egyedülálló pasi esetében minimum 18/5 méretű intim méret a vágy! A szimpátia és a kémia megléte miatt arcos és intim fotót fogunk kérni google chaten, amit természetesen viszonzunk! Privát üzeneteket várunk!
Sziasztok!
Budapesten keresek heteró alapon ,nagy cerkát kedvelő nőt,illetve párt.
Budapesten keresek heteró alapon ,nagy cerkát kedvelő nőt,illetve párt.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Keressük
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Sopronban házibarátkoznék... akár hosszabb távra.
Sziasztok! Házibarát lennék 49 éves ápolt , mácis pasi vagyok! Többesben van tapasztalatom! Mobilis vagyok!
Elhanyagolt, szenvedélyes, férfias, odaadó, ápolt, IQ, EQ rendben, vágyakkal teli, közvetlen, férfi keres hölgyeket, párokat szimpátia alapján.
Sziasztok, párt néznék, masztiznék. Esetleg beszállnék budapesten.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok. !3 éves férfi vagyok. Párok házibarátja lennék Szombathely és Körmend környékén.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok. Nyiregyházi párt keresek.
Sziasztok,
30 éves hetero férfiként, párral ismerkednék.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
30 éves hetero férfiként, párral ismerkednék.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Baranyában keresek párt ahol a feleség benne lenne a párja előtt???kor alakt nem számít, privátba írj ha aktuális