Sziasztok irj priváltba engem érdekel.
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 05:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 09. hétfő 05:05

Keresünk valakit!
180 cm nél ne légy magasabb.
Lehetsz vékony alkat vagy macisabb. Nem gond ha szőrös vagy!
Diszkréció adott. Helyed vagy autód legyen. Pest megye keleti része vagy J-N-Sz megye.
Diszkréció adott. Helyed vagy autód legyen. Pest megye keleti része vagy J-N-Sz megye.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Keresünk valakit!
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok!Szombathely és környékén keresek olyan párt ahol a Hölgy eĺőszeretettel használ felcsatolhatót és hajlandó lenne felavatni egy ilyen téren kezdő pasit vele.Csakis Hölgy aktivítás jöhet szóba.Szeretném ha bejáratná az érintetlen bejáratot.
Sziasztok. Hölgyek és párok házibarátja lennék Körmend és Szombathely környékén
Sziasztok. Párral ismerkednék!! Kedves házibarátja lennék!!
Soproniak?

Sziasztok. Párral ismerkednék!! Kedves házibarátja lennék!!
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok. Párral ismerkednék!! Kedves házibarátja lennék!!!
Sziasztok! Mi egy 48/54 éves fiatalos valós biszex (nő-férfi) pár vagyunk. Hasonló érdeklődésű hellyel rendelkező biszex párt, lányt, vagy pasit keresünk ma estére! Egyedülálló pasi esetében minimum 18/5 méretű intim méret a vágy! A szimpátia és a kémia megléte miatt arcos és intim fotót fogunk kérni google chaten, amit természetesen viszonzunk! Privát üzeneteket várunk!
Sziasztok!
Budapesten keresek heteró alapon ,nagy cerkát kedvelő nőt,illetve párt.
Budapesten keresek heteró alapon ,nagy cerkát kedvelő nőt,illetve párt.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Keressük
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra..
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban
Sopronban házibarátkoznék... akár hosszabb távra.
Sziasztok! Házibarát lennék 49 éves ápolt , mácis pasi vagyok! Többesben van tapasztalatom! Mobilis vagyok!